Перейти до змісту

Кличко предложил Украине свой "Удар"

Afrika

Рекомендовані повідомлення

Если он будет балотироваться в президенты, я жопу порву за него.

Чию?  :blink:

Не свою, и не жопу. И не за него, может?

А насчет Черновецкому выборы просрал - так мне вот Лекс кое-что в кое-каком толстом конвертике даст перед соревнованиями, а потом бац - у него первое место, хоть и пришел восемнадцатым. И шо, остальные получаются лохи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо він звичайний бандит..... іде легалізовувати свою владу, надіючися на підтримку фанатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо він звичайний бандит..... іде легалізовувати свою владу, надіючися на підтримку фанатів.

знаєш доведені випадки кримінальні?чи хто баксьор або барєц- той бандіт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо і так, то це зараз знову в моді :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знаєш доведені випадки кримінальні?чи хто баксьор або барєц- той бандіт?

випадків не знаю, бо не цікавлюся Кличком. Так, той хто вміє лише махати кулаками, і заробляє на життя тим, що витримує по голові удари, які нормальну людину забили б, на мою думку - бандит, тим більше якщо лізе в політику (з пустою то каструлею), де впринципі нема порядних людей (дійсно, мода така).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де офф. тести шо каструля пуста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читер (читак, мошенник, от англ. cheater — жулик[1]) — в широком смысле слова — мошенник. Именно с такими воплями дикие предки американцев когда-то простреливали своих однопартийцев по покеру.

ход мислЄй понятєн :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви що про це думаєте?

Думаю, що кар'єра боксера має вікові обмеження, про що Віталій і заздалегідь думає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви що про це думаєте?

Думаю, що кар'єра боксера має вікові обмеження, про що Віталій і заздалегідь думає.

правильно) Йому ще 2 максимум 3 роки і вже вік не позволятиме. А от за те що він створив з братом промовтерську кантору великий поклін. А якщо він згодом і добється того щоб в Україні проводили бої за чемпіонські титули то йому взагалі ціни не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за цинізм , але більшості з вас (писак на борді) дати 10 млн.$ віллу в германії чи США постійне проживання що дасть можливість прожити безбідно в цих країнах до смерті , ви забудете про Україну. А ця людина як мінімум відмовлялась не одноразово від громадянства Нім. і США завжди виходить на бій під Українським прапором. Тепер спитайте в себе самі хто б з вас встояв перед спокусою не накивавби пятами в сторону загниваючого капіталізму? все тема для мене закрита :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но бизнес весь все-таки он предпочитает вести там :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Афріка, а ти би встояла? от так чесно? якби запропонували?

чи пафосно попіз..дєть і повчить малознайомих людей жизні- ето наше всьо?

Вибачте за цинізм , але більшості з вас (писак на борді) дати 10 млн.$ , віллу в Німеччині чи США , постійне проживання , що дасть можливість прожити безбідно в цих країнах до смерті , ви забудете про Україну. А ця людина як мінімум відмовлялась неодноразово від громадянства Нім. і США , завжди виходить на бій під Українським прапором. Тепер спитайте в себе самі хто б з вас встояв перед спокусою , не накивав би п ' ятами в сторону загниваючого капіталізму? все ,тема для мене закрита :angry:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На 10 млн.$ і тут можна непогано жити, навіщо кудись їхати. В буржуїв теж є свої проблеми і не все так шоколадно, як нам звідси здається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за цинізм , але більшості з вас (писак на борді) дати 10 млн.$ віллу в германії чи США постійне проживання що дасть можливість прожити безбідно в цих країнах до смерті , ви забудете про Україну. А ця людина як мінімум відмовлялась не одноразово від громадянства Нім. і США завжди виходить на бій під Українським прапором. Тепер спитайте в себе самі хто б з вас встояв перед спокусою не накивавби пятами в сторону загниваючого капіталізму? все тема для мене закрита :angry:

Це про що ти пишеш це питання патріотизму, а не політики.

То навіщо ти тему починала про політику, якщо потів переводиш стрілки на його спортивні здобутки і патріотизм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одна у нас біда одна Україна а багато Гетьманів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто в нього спонсори, чи саменькі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його зам був госпіталізований тому приїзд перекладається на невизначений поки час :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...