Перейти до змісту

WoW офіційні сервери

Boromir

Рекомендовані повідомлення

Є велике бажання перейти на офіційні сервери.

Підскажіть на які краще.

Де можна потім буде частково відбивати плату голдом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть на які краще.

Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть на які краще.

Тиць

А поясніть мені, як там з тими ліцензіями.

Що треба відразу купити ключ ВОВ, далі ще ліцензію на ВОВ БК, далі ще третю на ВОВ КЛ? і тільки тоді зможеш грати? Чи можу наприклад купити ПОКИ лише ліцензію на ВОВ і там собі до 70 рівня грати.

З тайм картами все зрозуміло.

Ну і порадьте де краще купувати ліцензії і тайм карти.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А поясніть мені, як там з тими ліцензіями.

Що треба відразу купити ключ ВОВ, далі ще ліцензію на ВОВ БК, далі ще третю на ВОВ КЛ? і тільки тоді зможеш грати? Чи можу наприклад купити ПОКИ лише ліцензію на ВОВ і там собі до 70 рівня грати.

Так і робили, от тільки без БК в Аутленд не потрапиш ну і т.д. :)

Ну і порадьте де краще купувати ліцензії і тайм карти.

Я купував на http://www.cddoma.com.ua/ і клієнт і таймкарти.

Люди порядні і чесні. Там же купую інші ліцензійні забавки, бо не тільки нормальні ціни, а й можуть доступно розповісти про те, що продають, а не "читайте в гуглі" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все мона купити/зкачати прямо з офіційного сайту кредиткою/вебманями!

робиш наступним чином!

береш тріал акаунт, граеш 2 тижня, проплачуєш місяць гри (купляєш вов класік ключ, зара він коштує 350рублів рускіх, це приблизно 100 грн)

потім докачавшись до 60го, купуєш БК.. це ше 100 грн(це вже тобі не продовжить ігровий час, тобто треба буде окремо ше 100грн платити за місяць гри, потім на 70му купуєш вотлк це ше десь +150-170 грн (в залежності від курсу на вебмані)

короче кажучи, грн 500-600 тобі вистачить на всі ключі, і оплату...

поки ти не візьмеш 80й, і трохи не поймеш шо і як ... про оплату голдом можеш забути ...

якшо ти будеш приділяти грі хочаб по 4 години кожен(!) день, на розкачку піде місяці 2-3... а то і 5

за цей час, прийдеться платити гривнями ...

бо якшо ти будеш шей голд "збирати" на оплату ... то така гра тобі остогидне за 2 тижні ..

бо крім збирання руди/трави/шкури і аукціону (це єдиний спосіб хоч трохи заробити на лоу лвл) ти нічого бачити не будеш!

+ таких як ти буде ше з чол 10 як мінімум ... тобто постійна конкуренція, збивання цін, і всьо в таком духє ...

для затравки ..

стак торію(десь 30-40голди на ах) збирається за круг навколо сілітусу(така локація) на епік маунті на 80му лвлі це займає мінімум хвилин 15-20 (це моби не чіпляються, а якшо і вчепиться то вбиваєш його за 1 удар)

а на 60му це займе рівно в 5 разів довше .... бо ти будеш дохнути від мобів, тебе будуть ловити і ганкати конкуренти (а їх повно бігає навіть в 3-5 ночі) і так далі ...

а скажімо на 80му є можливості заробляти швидше і більше, але зновуж .. треба приодітись і так далі ..

вобщєм, не все так просто.. і я це до того клоню, шоб ви просто не потратили гроші і забили на то всьо ...

платити прийдеться 100%!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все мона купити/зкачати прямо з офіційного сайту кредиткою/вебманями!

робиш наступним чином!

береш тріал акаунт, граеш 2 тижня, проплачуєш місяць гри (купляєш вов класік ключ, зара він коштує 350рублів рускіх, це приблизно 100 грн)

потім докачавшись до 60го, купуєш БК.. це ше 100 грн(це вже тобі не продовжить ігровий час, тобто треба буде окремо ше 100грн платити за місяць гри, потім на 70му купуєш вотлк це ше десь +150-170 грн (в залежності від курсу на вебмані)

короче кажучи, грн 500-600 тобі вистачить на всі ключі, і оплату...

поки ти не візьмеш 80й, і трохи не поймеш шо і як ... про оплату голдом можеш забути ...

якшо ти будеш приділяти грі хочаб по 4 години кожен(!) день, на розкачку піде місяці 2-3... а то і 5

за цей час, прийдеться платити гривнями ...

бо якшо ти будеш шей голд "збирати" на оплату ... то така гра тобі остогидне за 2 тижні ..

бо крім збирання руди/трави/шкури і аукціону (це єдиний спосіб хоч трохи заробити на лоу лвл) ти нічого бачити не будеш!

+ таких як ти буде ше з чол 10 як мінімум ... тобто постійна конкуренція, збивання цін, і всьо в таком духє ...

для затравки ..

стак торію(десь 30-40голди на ах) збирається за круг навколо сілітусу(така локація) на епік маунті на 80му лвлі це займає мінімум хвилин 15-20 (це моби не чіпляються, а якшо і вчепиться то вбиваєш його за 1 удар)

а на 60му це займе рівно в 5 разів довше .... бо ти будеш дохнути від мобів, тебе будуть ловити і ганкати конкуренти (а їх повно бігає навіть в 3-5 ночі) і так далі ...

а скажімо на 80му є можливості заробляти швидше і більше, але зновуж .. треба приодітись і так далі ..

вобщєм, не все так просто.. і я це до того клоню, шоб ви просто не потратили гроші і забили на то всьо ...

платити прийдеться 100%!

Дякую за гарну відповідь.

Який сервак ви порадите?

І що там буде з тим Катаклізмом? Чи не поміняються ліцензії, бо знаю що мають змінитися початкові локації, тобто чи не буде так що коли зявиться Катаклізм, ключі треба буде лише на нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купляти все зразу не треба буде! це 100% блізард так не зробить ніколи в житті... (хоча будуть окремі "батл чести" 4в1)

так локації поміняюцця, але іграть можна буде так як і раніше! тобто якшо в тебе класік то ліміт 60й лвл і так далі ...

але це сугубо моє імхо, бо офіційного інфо на рахунок чього нема, і буде воно лише в патч ноуті "пре патчу" самого катаклізму ...

рекомендую починати на серваках де написано "новые игроки" починати і розвиватись там буде набагато легше...

бо скажімо якшо попасти на якись розкручений сервак, або навіть на ТОП сервак ... то буде дуууже тяжко ..

конкуренція величезна, вимоги до всього захмарні просто...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купляти все зразу не треба буде! це 100% блізард так не зробить ніколи в житті... (хоча будуть окремі "батл чести" 4в1)

так локації поміняюцця, але іграть можна буде так як і раніше! тобто якшо в тебе класік то ліміт 60й лвл і так далі ...

але це сугубо моє імхо, бо офіційного інфо на рахунок чього нема, і буде воно лише в патч ноуті "пре патчу" самого катаклізму ...

рекомендую починати на серваках де написано "новые игроки" починати і розвиватись там буде набагато легше...

бо скажімо якшо попасти на якись розкручений сервак, або навіть на ТОП сервак ... то буде дуууже тяжко ..

конкуренція величезна, вимоги до всього захмарні просто...

з вступного ролика було ясно, що поміняється весь Азерот.

та я теж думаю, що вони не кинуть всіх, але хто тих піндосів знає. Випустять Катаклізм і його можна буде купити не, як аддон, а як окрему ліцуху. Обідно тоді буде...

І доречі вони трохи з тими ліцензіями намудрували, новачку важко розібратися що за чим купувати.

Тобто регатися на серверах де пише "РЕКОМЕНДУЕТСЯ ДЛЯ НОВИЧКОВ"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еще лучше, если с игрой знаком (играл на фришках, и т.д) купить на гохе чара 80 лвл...пусть не одетого, зато прокачанного ( не надо самому тратить время) и с оплаченными аддонами) заплатишь те же 400-600 грн. Ну а если не знаешь игру - то да, только с нуля. что бы разобраться с миром/персонажами, выбрать класс который ближе к сердцу и т.д

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еще лучше, если с игрой знаком (играл на фришках, и т.д) купить на гохе чара 80 лвл...пусть не одетого, зато прокачанного ( не надо самому тратить время) и с оплаченными аддонами) заплатишь те же 400-600 грн. Ну а если не знаешь игру - то да, только с нуля. что бы разобраться с миром/персонажами, выбрать класс который ближе к сердцу и т.д

Так до 80 левела зі світом знайомий. Я думав про це, але чесно кажучи трохи стрьомно, а якщо кинуть з персом.

Що таке ГОХА?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

goha.ru

кинуть могут ...

но гоха более менее надёжный ресурс ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно через гаранта покупать перса (ты передаешь изначально деньги гаранту, потом проверяешь данные на аккаунт, если все норм - гарант шлет деньги на продавца)

Покупать надо у людей, которые давно на гохе, и репутация кидалы им ни к чему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...