Перейти до змісту

Увага! Малолітні аферисти!

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будьте обережні! На 40 - му промишляють малолітні аферисти. Можуть бути два хлопці і дівчина або дві дівчини і хлопець. За прохача йде хлопець на вигляд 11-12 років, стрижений коротко, разом з ним одного віку дівчина і хлопець ще один чуть старший - можливо років 13-14 але з ними не йде а стоїть на атасі. Представляється посланцем від інтернату і просить гроші для дітей сиріт. Розказує що живе з бабою на Дубенській, прізвище придумує на ходу і каже що його звуть Володимир Володимирович. До мене вже приходив два рази - перший раз дівчина в руках тримала гривень 300... На запитання чого так пізно після 10 години ходите - каже - це наш останній будинок.

Як вдалося дізнатися від людей які його добре знають, ніякий він не сирота, живе з батьками на 40-му, звати Сашка, одним словом - проходімець. Явно хлопець змалку понв як жити. Цікаво тільки чи його хтось навчив, чи сам додумався.. Будьте обережні!

Опубліковано

Інтернат - не відпускає дітей жебракувати. І взагалі не відпускає нікуди. Треба бути остолопом, щоб у таке повірити. Інтернат просить спонсорської допомоги - офіційно. І явно не у випадкових перехожих. За жебракування - зловити за руку і вести в міліцію.

Опубліковано

Інтернат - не відпускає дітей жебракувати. І взагалі не відпускає нікуди. Треба бути остолопом, щоб у таке повірити. Інтернат просить спонсорської допомоги - офіційно. І явно не у випадкових перехожих. За жебракування - зловити за руку і вести в міліцію.

- Я з тобою згідний на 100 відсотків - повірити в таке - визнати себе за лоха! Але раз вони таке практикують і не вперше - значить хтось то ведеться на таке. Інакше як підказує мені логіка - вони за два три невдалих спроби - змінили б тактику!

На рахунок "зловити і вести в міліцію"...

- 1. Кому хочеться пів на десяту вечора, водитися в міліцію з якимсь малолєткою.

- 2. Кому хочеться мати справу з нашою то міліцією...

- 3. Кому хочеться ще його ловити по підїзді - мале, спритне...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...