Перейти до змісту

Тако собі ...

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я тобі допоможу осилити

я знаю як ти за свою репутацію переживав

можеш тут не тріпатись

Твоя правда. І зараз переживаю - бачиш, що ночами не сплю і карму собі наганяю :) Візьми хісторі переглянь, бо я саме вночі собі плюсики докидую ;)

не показувати свій рівень інтелекту

судячи скількі тобі років я б дешо сказав на више сказане

не бачу в цьому сенсу

і не хочю ображати

Талант написати 4 стрічки і нічого не сказати. Родичів політиків нема випадково?

а нарахунок того що було звернення до адміну про видалення того що ти написав

ти розумієш шо комусь дійсно це обідно шо ти там писав про дипресію

Взагалі-то це був жарт. В кінці смайлік стоїть спіцеятєльно якщо хтось не зрозуміє. Наступного разу буду ставити 2.

Те що було тобі "обідно" теж розумію, але у відповідності з тим як ти писав і як повівся з форумчанкою трішки гумору в твою адресу тебе б не вбили.

А от щодо діагнозу - ну геть картина маслом. Як то кажуть приклад по посібнику.

на мою думку ти пишеш так скажем по розумному але ти напевно так і не поняв що ти написав

Я давно помітив, що пишу сам не розуміючи що, але те що виходить розумно ти кажеш мені перший. Мерсі за компліман :0106: _ :0106:

ти подумай ти задів тим самим мене когось іншого навевно

Сусіда по палаті? :_09::_09:

ти скористався тим що в когось є вада якась так зашифровано

Тут суть в повному обсязі не збагнув. Але однозначно нічиїми вадами я не користувався, тимпаче зашифровано.

Якщо в своєму жарті я вгадав з депресією, то вибач - неодмінно попрошу модератора відредагувати пост і видалити смайлики.

а і будиш умнічяти я думаю це не доречно в даній сиуації і тим паче в твоїй !

Умнічати не буду точно, адже ти стверджуєш, що я пишу сам не розумію що, а відтак це скоріше за все поодинокий випадок.

Щодо моєї ситуації, то згадується цитата з фільму ДМБ:

- Плохи Ваши дела, товарищ призовник.

- А у кого они сейчас хорошие?

Опубліковано

я б писав шось щє

я знаю ХТО ТИ

воно мені вже не треба

Мені пишатися тим хто я чи соромитися?

Загалом здається, що тобі варто виговоритися аби ти не спамив в різних темах налаштовуючи інших проти себе.

Опубліковано

а нахєра ваші особисті срачі виносити на люди?чи це просто такий метод за допомогою priko продемонструвати свої чесноти(чесноти??)?

Опубліковано

а нахєра ваші особисті срачі виносити на люди?чи це просто такий метод за допомогою priko продемонструвати свої чесноти(чесноти??)?

Лише сподівався, що "опонент" виговориться і заспокоїться, а тему в подальшому видалять.

Якщо вам довподоби читати його істерію в тематичних розділах - будь-ласка. Всеодно моя задумка не спрацювала.

З.І. Не зовсім допетрав на які чесноти ти натякаєш, ну да ладно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...