Перейти до змісту

Продам нетбук дешево

Elgernon

Рекомендовані повідомлення

На скільки я зрозумів, крім пустих слів в Victoriusа більш нема аргументів.

Оскільки причин для пониження ціни не надано, продовжуєм продаж по ціні 2230 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слідкую за аукціоном як можливий покупець :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і? шо я зрозумів, що за 457 км від Луцька, в місті Обухові Київської області хтось продавав такий нетбук за 1950 грн. Якщо перешукати весь інтернет, я впевнений, що можна найти і ще дешевше в якомусь куточку України, або і за межами. А можна взагалі крадений взяти, я впевнений, що і за 1000 тоді вкладешся.

Я дуже прошу писати конкретні речі в моїй темі. Якщо когось цікавить, тоді вказуйте що Ви хочете досягнути. Скидаєте ссилки з іншими цінами, то пишіть, що у звязку з цим хочу взяти за стільки і за стільки. А просто скидати ссилки нетбука, який 23 квітня продавався десь не потрібно.

Коли людина висловить мені свої наміри, я впевнений, що ми дійдемо до розумної, взаємовигідної ціни.

Прошу на майбутнє, людей не зацікавлених, або без яких небуть цілей в моїй темі не писати.

Слідкую за аукціоном як можливий покупець :0123:

як можливому покупцю готовий піти на уступки, не чекаючи закінчення аукціону :-). скиньте свій номер або позвоніть, можна в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я зрозумів, крім пустих слів в Victoriusа

Не маю жодного бажання сперечатися з людиною, яка так нагло "впарює" товар.

Тому просто факти:

1) модель Acer Aspire One A110 коштувала 1650 грн. (це синій; білий коштував десь 1500 грн)

2) модель A150, що продає автор, вартувала трохи дорожче (десь до 2к грн)

Характеристики не важко нагуглити...

Я все сказав. Вдалих торгів...

post-1795-1272490476,05_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я зрозумів, крім пустих слів в Victoriusа

Не маю жодного бажання сперечатися з людиною, яка так нагло "впарює" товар.

Тому просто факти:

1) модель Acer Aspire One A110 коштувала 1650 грн. (це синій; білий коштував десь 1500 грн)

2) модель A150, що продає автор, вартувала трохи дорожче (десь до 2к грн)

Характеристики не важко нагуглити...

Я все сказав. Вдалих торгів...

В мене складається враження, що ти або не розумієш шо говориш, або не можеш переварити інформацію. Ти взагалі вкурсі, що з цієї моделі нетбуки йшли в зовсім різних комплектаціях?

а на рахунок нагуглити, то от тобі ссилка на нетбук з 8гб вінчестером, 512 оперативки і всім всім не таким як в мене. Ти можеш сказати який в тебе???

ти відповідаєш за свої слова, що в тебе такий як в мене?, і що ти за свої 1650 грн купив не калькулятор з 8гб вінчестером? і місцем для розширення памяті (за рахунок карт памяті) якщо ти кажеш що моя ціна надумана, і я впарюю, то покажи хто з людей, в яких ти можеш реально купити будь-якої моделі нетбук з подібними характеристиками продасть тобі його за написану тобою ціну?

за 4 дні спору я побачив від тебе лише емоції, а те що ти написав назвавши фактами це, як і раніше лише пусті слова.

І що це взагалі таке, що спочатку ти пишеш, що в тебе такий як в мене, потім пишеш що в тебе модель Acer Aspire One A110, а моя модель A150, і ціну я повинен встаногвлювати користуючись інформацією про твою ціну. Брєд. Може я повинен продавати свою трьохкімнатну квартиру, з огляду на вартість твоєї однокімнатної? вкажи мені на смисл твоїх слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здраствуйте!

Мне уже завтра нужен нетбук.

вопрос: есть в комлекте опт.мыш, чохол?

и готовы ли вы отдать его за 1800грн. я так подозреваю что гарантия с вашей стороны только 3дня.

ожидаю ответ к 14-00 часам. 08.05.10р.

Если нет, пойду по магазинам =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здраствуйте!

Мне уже завтра нужен нетбук.

вопрос: есть в комлекте опт.мыш, чохол?

и готовы ли вы отдать его за 1800грн. я так подозреваю что гарантия с вашей стороны только 3дня.

ожидаю ответ к 14-00 часам. 08.05.10р.

Если нет, пойду по магазинам =)

За 1800 не готовий, чехол э, мишки нема. Гарантыя дыйсно 3 дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставь в резерв за мной до вечера. перезвоню в районе полудня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

резерв снимаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

резерв снимаю

знову в продажі 2140 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До кінця тижня ціна - 1800 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна 1800 залишається до кінця і цього тижня!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

1750 грн більше він не вартий

Це твоя суб’єктивна думка

Нетбук продано, тему прохання закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...