Перейти до змісту

Crysis 2

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

На одному подиху пройшов пару рівнів,- кайф. Особливо коли кулемет з авто зриваєш і крошиш з ним ботів :mdr: . Гра летить на максі без глюків. Мої очікування виправдані :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 136
  • Створено
  • Остання відповідь

Да і на мінімальних непогано дивиться (експериментував), говорять шо канає тільки дірект 9, 10 і 11 ще не прикрутили, пізніш з патчем з'явиться, а я скажу, кому він нада той дх11 чі 10. Шодо ігрового процессу скажу, що режим стелс мені найбільш до душі, в цілому все супер, можна і побігати по розваленому Ню Йорку "на досуге".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати в диспетчере задач зелёная полоска при игре в кризис 2 упирается в самый верх, я один такой?

C2D E4500 2,2 GHz

2b82c0cec11d7bf001bc009cb261f689.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кстати в диспетчере задач зелёная полоска при игре в кризис 2 упирается в самый верх, я один такой?

C2D E4500 2,2 GHz

З таким процом - всі такі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Канонічна ідея спростована, головний герой зовсім мертвий.

Другий день пробую побігати і ніразу не пре. unsure.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залийте на фтп датагруп, будь ласка. Посилання на ex.ua і на free-torrents.org вже не працюють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що залити? Кряк чи гру?

на ех.уа є репаки із вшитою теблеткою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залийте на фтп датагруп, будь ласка. Посилання на ex.ua і на free-torrents.org вже не працюють

Як не працюють?

free-torrents.org

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скучноватая игра ИМХО, после БК2 уже хочется нормальной разрушаемости, а не то что есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дойшов до кінця, гра сподобалась.

Тількі вже на останніх 2 годинах почало надоїдати.

враження приємні.

3 частина буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Пройшов і видалив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цяцька файна. особливо як тестер заліза. от тільки з нею зрозумів що новокуплений радеон 6850 вартий своїх грошей, особливо в звязці з 4ма ядрами і 1600ою ддр3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю навіщо тобі 6850 і 4 ядра, в мене на 3 ядрах і gts250 + ддр3 1333(точніше 1600 яка працює на 1333 з накрученими таймінгами) на макс як має бути :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цяцька файна. особливо як тестер заліза. от тільки з нею зрозумів що новокуплений радеон 6850 вартий своїх грошей, особливо в звязці з 4ма ядрами і 1600ою ддр3

В мене GF 460 GTX і всеодно не радує unsure.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SyncMaster 932BF, C2D e4500 2.2GHz , мать:Abit I-45C, DDR2 667 2,5 Gb(4.4.4.12), PowerColor 5750 1GB(розгон по гпу до 870) , WDC WD3200AAKS-320GB, БП 400 ватт (Китай).

Це все забезпечило політ на макс настройках графіки(адвансед графік сетінгс) 30-40 фпс було як льоду, інколи правда просідало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30-40 фпс було як льоду.

на глаз определил?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30-40 фпс було як льоду.

на глаз определил?)

На слух :D

MSI Afterburner On-Screen Display Server

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ппроблема такого характеру: в компі стоїть ATI Radeon 3850 512м Aida показує 512м, а Crysis 2 при встановленні бачить як ATI Radeon 3850 256м і при запуску Crysis 2 тупить страшно

P.S. перевстановлення драйверів не дало результату

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ппроблема такого характеру: в компі стоїть ATI Radeon 3850 512м Aida показує 512м, а Crysis 2 при встановленні бачить як ATI Radeon 3850 256м і при запуску Crysis 2 тупить страшно

P.S. перевстановлення драйверів не дало результату

IMHO, не в цьому проблема. Порадив би погуглити в сторону патчів, твіків цієї гри для вирішення проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп(не судіть строго):

IMHO

Звучить як Г... :D

To Gendru яка версія гри і який кряк стоїть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповіді бо я вже думав щось з відяхою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповіді бо я вже думав щось з відяхою

Канєшно "нема за що" але тобі конкретно ніхто не відповів, у знайомого теж були проблеми, поставив кряк &sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest"]Crysis 2 (FLT) (RU/EN) [NoDVD] проблеми пройшли самі собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю навіщо тобі 6850 і 4 ядра, в мене на 3 ядрах і gts250 + ддр3 1333(точніше 1600 яка працює на 1333 з накрученими таймінгами) на макс як має бути :P

кагбе день космонавтики завтра, і фантастику теж завтра треба розказувати ;)

gts250 ще в першому крізі видавав на гора аж 18-19 фпс (тиць)

а в другому, якщо на екрані буде хоча б 1280×1024, AA 4x + AF 16x - думаю самі розумієте що буде і як це називати "як має бути"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно забув уточнити що зглажування вимкнене)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю це не сильно допомагає, на конкретно харкорних сценах певно прогинає до лагів і ривків полюбе

ps gts250 це старий добрий 8800gst512, трошки розігнаний і 1Гб раму. нвідіа тоді вовсю займалась переіменованнями :) (тиць) як не крути чіп вже лохматого року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...