Перейти до змісту

Продам систекник Athlon Dual-Core 6000+ (2 ядра)

bosyak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається така двоядрова машина:

Проц:___AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6000+ (2 Ядра)

Мама:___ ASUS M3A78-CM

Вiдеоадаптер:___ATI® Radeon HD3100 (700Mb)

Оперативка: ___DDR2 2Gb

HDD: ___Samsung 500Gb

Накопичувач:___DVD-RW

ОС Windows® XP Professional SP3 XTreme

Ціна: 2450грн ТОРГ.

Тел: (098)2514777

74c077cd1d502b62bac666dba706.jpeg

Опубліковано
  В 12.04.2010 в 13:12, bosyak сказав:

Впевнений! Я слів на вітер не кидаю...

Звідки така впевненість? з ЕВЕРЕСТА? Він в таких справах трішки глючить. А мамки з 700Мб відео на борту із серії М3А78 ненаблюдалось.

Опубліковано

По всім характеристикам 700Мб, і в евересті також, ніяких глюків немає і бути не може! В мене і раніше були мамкі які мали 700Мб відео. Попрошу не флудить більше, я нормально все розписав, кому кортить пофлудити то тут цього не стоїть робити, писати лише кого реально цікавить!

Опубліковано

bosyak

Швидкий репорт Евереста в студію.І Флуд припиниться!

Або підете в Залізо обговорювати технічні моменти!.

Опубліковано

700 мб це явний глюк...

насправді там 256 мб , ти сам подивись , еверест показує що памяті 1792 мб , в тебе стоїть всього 2048

от же відео відбирає 2048-1792 =256 мб

отож твоє відео на 256 мб , а ніяких там не 700

Опубліковано

Це ніякий не глюк, відяха підгрібає оперативу і наберає 700Мб памяті і працює супер!!! Я ж просив писати лише кого реально цікавить! Будимо домовлятися про ціну!

Опубліковано

Купуємо! Реальному покупцю віддам дешевше... Біля ціни великими буквами пише ТОРГ

Опубліковано

bosyak, не дури. Покази Everest - то звичайно добре, але якщо не дотатньо добре в тому розбираєшся, то хоча б не стверджуй так безапеляційно дурниці. Звернися до офіційної документації. Там англійською по білому написано:

Цитата
Integrated ATI RV610-based Direct x10.0 graphics

Maximum shared memory of 256 MB

Тобто відеоадаптер є інтегрований. Дискретної відеопам'яті там немає взагалі. Під свої потреби пам'ять бере з оперативної пам'яті. Максимум може взяти 256Мб.

Заробляєш ще одного мінуса.

Опубліковано

Пишіть або звоніть кого реально цікавить, будимо торгуваться і сходитися в цені, приїдите і самі оціните апарат...

Опубліковано

bosyak, за АП теми і часткове недотримання правил конференції схлопотав тиждень часу для читання правил.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...