Перейти до змісту

Вірус си не вірус, ось в чому питання

4iter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Недавно втикнув флешку знайомому в старий ноут, де нема інету і використовуєтся він для гри в пасьянс виключно. При цьому (втиканні флешки) він викинув мені варіанти, що зробити з флешкою (просмотр изображений, просто откріть чи добавить в медіаплеер). При натисканні кнопки відміна записав мені на флешку файлик nod32.exe (розмыр 188 416).Я подивився - такі файлики є на кожному диску ноута в корні. Вірус подумав я.Сам ти вірус подумав файлик :-). Перевірка ESS з останніми базами і Microsoft Secure Essentials віруса не виявила. Підскажіть:

1) мої антивіруси нічого не виявляють ?

2) це не вірус, а просто файлик, з дивним способом розмноження?

3) інщий варіант, не підвладний мому розумінню....

4) це аццкій мегавірус, захисту проти якого ще нема і ми всі заражені і скоро помремо....

П.С. сам файлик викладаю ....

virus.rar

virus.rar

Опубліковано

Шось у тебе не зрозуміле. Ось тобі звіт перевірки на virscan. 19 із 36 кажуть шо то вірус. 

то тому урлі, що ти дав файлик перевіряється 36-ю антивірусними прогами, так?

Опубліковано

Ти абсолютно правий. Таки маєш цяцьку. Спробуй зайти на сайт drweb.ru. Цікаво пустить чи не пустить з зараженого компа

Опубліковано

хороші в вас хлопці антивіруси   :rolleyes: , поздоровляю ,вас посчитали(з якогось советського мультіка),бесплатний Аваст при загрузці файла видав.post-533-1270802794,64_thumb.jpg  

PS.За виложування вірусів , потрібно робити пожизненний ецих з гвоздями.(Кін-дза -за)

Опубліковано

Kaspersky Internet Security теж відмовився завантажувати файлик  (Обнаружена угроза:

объект заражен Worm.Win32.AutoRun.dka) Скоріш за все це вірус. 

Опубліковано

Ти абсолютно правий. Таки маєш цяцьку. Спробуй зайти на сайт drweb.ru. Цікаво пустить чи не пустить з зараженого компа

мій комп не заражений... файлік спокійно лежить на флешці.На сайт заходить, і впевнений зайшлоб, навіть якби комп був заражений.

хороші в вас хлопці антивіруси   

таки да

Kaspersky Internet Security теж відмовився завантажувати файлик  (Обнаружена угроза:

2:0 на користь др веба і касперского :-(((((((((

Опубліковано

мій комп не заражений... файлік спокійно лежить на флешці.На сайт заходить, і впевнений зайшлоб, навіть якби комп був заражений.

хороші в вас хлопці антивіруси   

таки да

2:0 на користь др веба і касперского :-(((((((((

Може й так.  (в даному випадку)   :)

AVZ,  Ad-Aware SE Professional, NOD32 (з останньою антивірусною базою 5012) - нічого не знайшли.

А на рахунок Касперського... Тиждень назад ліцензійний Каспер в товариша всю робочу локалку заблокував (більше сотні компів).

Зустрічав останнім часом не один комп з встановленим Касперським, буквально напічканий вірусньою.

Так що це питання риторичне.  :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...