Перейти до змісту

40 років ВАЗ 2101

Facktor

Рекомендовані повідомлення

19 апреля 1970 года, прямо к юбилею Вождя, с конвейера Волжского автозавода сошла первая, как назовут эти машины потом, “копейка”. ВАЗ-2101 построили нам итальянцы, но перед началом производства в СССР советские конструкторы внесли в конструкцию автомобиля несколько сотен изменений, чтобы приспособить его под русский менталитет, русскую зиму и знаменитые русские дороги.

ec17aca31d5b.jpg

Оскільки 19 квітня це понеділок, то пробіг вирішено перенести на суботу 24 квітня.

Окрім львівян, у події будуть приймати участь гості з Рівного, Тернополя, Луцька.

З Луцька є поки що 4 бажаючих їхати своїми машинами, проте ще невідомо точно скільки поїде. Особисто я планую поїздку на 2 дні, щоб була можливість ввечері десь гарно посидіти і погуляти по місту на наступний день.

Якщо хтось хоче до нас приєднатися - пишіть в приват або icq (254-664-412)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене було перше авто копійка (ще мого діда). Уже продав давно, а ще часом бачу в Луцьку такий же колір і думаю, а може моя? Поки не зустрів... Навіть колись приснилась. Адже в ній усе знав, кожен гвинтик можна сказати. А з теперішніми іномарками, якось не цікаво, нічого не ламається, а як і зламаєтсья сам уже не зробиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...