Перейти до змісту

Різдвяний подарунок від UMC


Рекомендовані повідомлення

21.11.2006 Різдвяний подарунок від UMC – тариф SIM-SIM "Різдвяний"

UMC дарує Вам безкоштовне спілкування з близькими цілий рік!

Підключайтесь до тарифу SIM-SIM "Різдвяний" та розмовляйте з близькими по 0 копійок за хвилину на 5 номерів SIM-SIM Сім’ї! При придбанні стартового пакету SIM-SIM "Різдвяний" отримуйте ваучер поповнення рахунку номіналом в 10 грн. у подарунок (кількість ваучерів у подарунок обмежена).

А ще, дзвоніть на всі інші номери UMC, SIM-SIM, JEANS лише по 25 коп./хв.

Тариф "Різдвяний" діє до кінця 2007 року.

Нові абоненти можуть підключитися до акційного тарифу з 20.11.2006 до 31.12.2006.

Існуючі абоненти можуть перейти в акційний тариф за 10 грн. (з ПДВ).

Деталі про обмеження, умови, місце та строки акції по телефону 8 800 508 5555 (безкоштовно з міських телефонів та з мобільного UMC в Україні, цілодобово).

Хто шо скаже?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підключайтесь до тарифу та розмовляйте з близькими по 0 копійок за хвилину розмов на 5 номерів SIM-SIM Сім’ї!

Дзвінки на номери UMC, SIM-SIM, JEANS – 25 копійок за хвилину. Дзвінки на інші номери (міські та інших мобільних операторів у межах України) – 75 копійок за хвилину.

Якщо Ви існуючий абонент SIM-SIM, Ви також можете скористатися перевагами акційного пакета! Вартість зміни тарифу на SIM-SIM «Різдвяний» – 10 гривень.

Акційні умови тарифу SIM-SIM «Різдвяний» діють з 20.11.2006 до 31.12.2007. До SIM-SIM Сім’ї можуть бути внесені номери UMC, SIM-SIM та JEANS.

Відправлення SMS на номери українських операторів мобільного зв’язку, на номери послуги SIM-SIM Сім’я і на мережу МТС – 30 копійок.

Відправлення SMS на номери закордонних операторів мобільного зв’язку, крім оператора МТС, – 70 копійок.

Термін дії послуги SIM-SIM – 365 днів з моменту першого дзвінка. У придбаному Вами стартовому пакеті встановлено тариф SIM-SIM «Економ». Для того щоб розпочати користуватись тарифом SIM-SIM «Різдвяний», зателефонуйте на безкоштовний номер 7722 та змініть тариф. Перша зміна тарифу – безкоштовна. Наступні зміни тарифів на SIM-SIM «Універсал», SIM-SIM «Супер Мережа», SIM-SIM «Мінімальний» – 10 гривень.

Встановлення/зміна одного номера в межах послуги SIM-SIM Сім’я (5 номерів) – 5 гривень, щомісячна абонентська плата відсутня. Максимальна тривалість дзвінка на номери SIM-SIM Сім’ї – 10 хвилин. Для встановлення або зміни номерів SIM-SIM Сім’ї дзвоніть на безкоштовний номер 7770.

Плата за з’єднання – 27 копійок – нараховується на кожний дзвінок. Тарифи вказано з ПДВ. Тарифікація дзвінків посекундна, починаючи з першої секунди. Згідно із законодавством України нараховується збір до Пенсійного фонду – 7,5% від вартості отриманих послуг зв’язку.

Аналогічний акційний тарифний пакет є і для контрактних абонентів:
Щомісячна вартість пакета – 5 гривень. Дзвінки на номери UMC, SIM-SIM, JEANS – 0,25 гривні. Дзвінки на інші номери (міські та інших мобільних операторів у межах України) – 0,75 гривні.

Аванс при підключенні у фірмовому магазині без придбання терміналу – 19 гривень, аванс з придбанням терміналу в фірмовому магазині – 199 гривень, аванс при підключенні в магазинах дилерської мережі – 199 гривень.

Якщо Ви існуючий абонент UMC, Ви також можете скористатися перевагами акційного пакета! Вартість зміни тарифу на «UMC Різдвяний» – 32 гривні 70 копійок. Перехід можливий за умови відсутності Додаткової угоди або якщо до її закінчення залишилось менш ніж 60 днів.

Акційні умови тарифу «UMC Різдвяний» діють з 20.11.2006 до 31.12.2007.

Встановлення/зміна одного номера в межах послуги UMC-Сім’я (5 номерів) – 5 гривень, щомісячна абонентська плата відсутня. Перші 5 встановлень/змін номерів у межах послуги UMC-Сім’я (5 номерів) – безкоштовні.

Плата за з’єднання – 0,27 гривні/хвилину – нараховується на кожний дзвінок. Тарифи вказано з ПДВ. Тарифікація дзвінків посекундна, починаючи з першої секунди. Згідно із законодавством України нараховується збір до Пенсійного фонду – 7,5% від вартості отриманих послуг зв’язку.

ІМХО: Тариф чудовий для людей які часто дзвонять до вузького кола людей, якщо бути точним - до пятьох.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Да неплохо, жаль только что в UMC "Різдвяний"

еже месечна плата существует, а так тариф просто супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...