ko5teg Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 07:27 #1 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 07:27 власне пару днів назад, майже перед самою хатою захлопнув машину з ключами документами і вмсім іншим всередині!Пежо Партнер(ака черевичок)!чесно кажучи, в перші пів години, хотів просто вивалити скло (бо чесно кажучи ну дууууже спішив, був втомлений і голодний! (а запасні ключі вдома, клічі від якого в захлопнутій машині)але заглянув в машину, а ключі лежать на сидінні пасажира!полазивши навколо я знайшов кусок дроту (доволі пружного) і взяв я когось дядька (його авто стояло біля мене) велику міцну викрутку!чесно каужчи, відігнути двері хоча б трохи виявилось ну дууууже важко, а оперувати при цьому отим дротиком виявилось непросто і дуже дратівливо!потративши майже 2 години часу я дотягнувся до ключів, (перекинув іх так, щоб можна було натиснути на брілку(від сигналки) кнопку!УРА машина відкрита!З.І.власне тільки шо, наштовхнувся на таксиста, який стояв в дощ, в футболці біля свого черрі амулету з ключами в зажиганії і криком "ну йоб його мать вона вже 2й раз сама захлопнулась)! підійшовши ближче я побачив, шо біля автівки орудує якись дядько, з спецовими "колодками" які він запихував між двері (відгинаючи їх) і дротом старався витягнути ключі з зажиганія! як довго це тривало і як закінчилося, нажаль я незнаю, але побачене наштовхнуло на роздуми!можливо отой дядько, який намагався витягнути ключі/відкрити машину якись профі, чи то якась служба є така ? чи може то "штатний" откривальщік в таксистів ?З.З.І.думаю майже у всіх автовласників були такі моменти в житті!хотілося б почути як ви виходили з такої неприємної ситуації!З.З.З.І.наразі, порада в мене поки шо одна!не залишайте ключі або маленьких діток з ключами в машині, коли виходите на вулицю =)
Marshall Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 07:41 #2 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 07:41 (050)6617276 служба ремонту автозамківвони ж і допомагають в таких ситуаціяхЗ.І. сам їхніми послугами не користувався
Scorpio Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 07:42 #3 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 07:42 Робиться новий ключ без чіпа і чіпляється до домашніх ключів - єта раз, або кріпиться пластмасовим хомутом до кузова в надійному місці - єта два
ko5teg Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:03 Автор #4 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:03 а скажімо якшо автівка службова! або, наприклад, ключа "на кузові" нема, а ключі від хати, телефон і тд в захлопнутій машині =)З.І.колись з батьком, ми захлопнули так машину в Польщі на стоянці!запитались в "сторожа" шо дєлать, ну він і каже, є служба спеціальна, бла бла бла за 50 євро відкриють!так і зробили, після дзвінка, за пів години приїхало авто цієї служби! вийшло юних 2 хлопці і відкрили тачку хвилин за 15-20!ситуації бувають різні! тому і хотілося б почути шо хто робить в таких випадках!З.З.І.я навіть колись бачив тут на форумі (і неодноразово чув від знайомих) шо якшо взяти ключ від тачки (брєлок сигналізації) підвести до телефону з однієї стторони, аз другої сторони телефоном "навестись" на машину, то повинно статись ДИВО і машина відкриється =)сам не пробував і чесно кажучи трохи якось не вірю навіть в такі чюдєса =)
Hank Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:12 #5 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:12 Оту мене була пригода раз. Колись так закрилась машина на ордоні між україною та Польщею прямо на переходжі і не туди і не сюди. Мусив бити склОт у мене була пригода. Колись їхав в Польщу і на кордоні прямо на переході між Україною і Польщею в черзі вирішив виглянути чи довга ще черга, і двері захлопнулись. Все !!! І не туди і не сюди. Поляки кричать чому не їду, мусив бити скло. о
DarkMonk Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:12 #6 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:12 Я всегда если что то делаю возле авто в публичных местах, то закрываю с брелка двери. И вот однажды на старом базаре, я полез в багажник, естественно перед этим закрыл с брелка все двери, покопошившись в багажнике я благополучно его захлопнул естественно вместе с ключами. Было весело ездил домой за вторым комплектом. Стёкла бить жалко было ..... такси дешевле обошлось
Саня Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:42 #7 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 08:42 На форумі вже є подібна тема - Хелп!!! Випадково залишив ключі в салоні((
ko5teg Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 09:29 Автор #8 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 09:29 тема здалася "конкретною проблемою" в конкретному випадку!вирішив створити так би мовити "загальну"З.І.я і писав шо "десь читав на форумі" по подібні проблеми!
TreNeR Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 09:43 #9 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 09:43 У меня была похожая ситуёвина. Я когда оставляю машину в гараже, выключаю массу. Вот раз пришел в гараж, вставил ключ в зажигание, открыл капот, включил массу... и опа, машина стала на сигналку и закрылась. Пришлось ехать домой за вторым комплектом. Зато теперь я умный
gonschik Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 09:55 #10 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 09:55 в мене була така ж прикгода, ну подібна, бо я не залишив ключі в салоні а зламався (єдиний справний на той момент)))) замок водійської дверки, ситуація то не дуже складна, бо я відкрив багажник і через багажник просто випхнув заднє сидіння, бо воно не відкидається, а між салоном і багажником решітка глуха, і довгою палкою відкрив з середини замок))п.с. машина без сигналки і центрального замка, Пассат старенький, а замки то їхня хвороба)п.п.с. на словах все просто, хоча помучився я тоді добренько))), діло було вночі, коли терміново треба було їхати, шукати фонарик і довгу палку виявилось непросто)))
laska Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:01 #11 Опубліковано 6 Квітня, 2010 в 10:01 Була теж подібна ситуація. На весіллі, приїхали по молоду. Пішли викупляти, двері захлопнули. На щастя чоловік виявився двічі неуважний, бо залишив люк відчинений. Через нього пролізла мала племінниця і відчинила двері Разок було і через багажник.
ko5teg Опубліковано 7 Квітня, 2010 в 08:21 Автор #12 Опубліковано 7 Квітня, 2010 в 08:21 gonschikпогоджуся =) в мене гольф 2 ... чесно кажучи, поки шо познімав ручки взагалі .. вже навіть купив нові, але поставлю аж на вихідних =)точніше ситуація схожа не те шо описав TreNeR! я вирубаю масу, а замки поломані (тобто тіко з сигналкі откриваюцця) автоматом закриваю капот, а потім згадую шо наступного разу, лізти через багажник =))) вже 3 рази було таке...
romaxa11 Опубліковано 7 Квітня, 2010 в 11:36 #13 Опубліковано 7 Квітня, 2010 в 11:36 десь за двісті км від Одеси на заправці така фіговіна сталась я блін чуть не офігів, але було літо і віконечко було привідкрите - це і врятувало ситуацію, після цього стараюсь постійно бути на стрьомі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.