Перейти до змісту

Aion MMORPG

Slayer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я 3 роки з копійками в РФонлайн бігав а вот вчора скачав і поставив сіє чудо.. дуже сподобалась графіка.. дійсно відповідає 7Гб-овому клієнту :), сьогодні буду пробувави грати :)

З.І. надіюсь тут хоть не буде такого нещастя як неможливість прокачки персонажу самостійно а лише з групою... вот не люблю масовки в онлайні.. припустимо в РФ після 48 лвл фактично нереально самому прокачувати іграка.. а якщо врахувати що вже 90% сервера лвл перевалив за 52-55 то їм понту допомагати меньшим немає.. вот і тупиш на одному рівні хз скільки часу :(

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2DrFaust

Ну начнем с того, что игра построе на квестах а не на гринде мобов как в РФ, сам играл в РФ (52 лвл) и знаю какой там ужас.

В Айоне встречаются квесты, которые требуют группового выполнения, т.е в одиночку не реально (убить босса какого-то, элитных мобов). Я уже 20 лвл, и в пати был ток 1 или 2 раза, пачка квестов на элитных мобов была. Кач не такой задроцкий, интересно) Профы очень интересно качать. В игре есть все + из многих ММО. Минусы - огромная очередь на сервера по вечера. Приходится по часу-полтора ждать :((( Но это пока на ОБТ, пока халява. После релиза, как введут абонплату - половина отсеится.

Опубліковано

Гра непогана пройшов багато квестів вже майже 7 лвел але хочется на якийсь х100 чи тіпа того розібратись шо де а тоді на оф =)

Опубліковано

Ну с х100 ты не разберешся) все будет понятно именно тогда, когда МЕДЛЕННО качаешся...Я уже 28 лвл ^__^

Опубліковано

угу я в том дело что очень медленно качаюсь для меня самые малые рейты х10 на других немогу играть просто щас бы пошол на пвп но ето руоф клиент а нада евро =) и кач щас смысла нет пока обт через паро дней кончится введут плату и усе накрылись

Опубліковано

Ну дык, разве тяжело заплатить? 300 руб копейки, которое платишь ЗА МЕСЯЦ удовольствия! это 75 грн...раз пива не попить.

Опубліковано

мені пофіг, я РФ на премі тримав а якшо мігрую на цю то буду її на премі грати..75 ака 100 грн в МІСЯЦЬ - це панти а не гроші...

Опубліковано

Прикольна ігрушка но х1 це вже для мене дуже задротсько я качнувся до 11 лвла в мене терпіння не хватає як я сьогодні побачив 40-ового лвла так ваще в шоці був поганяв по магазінах шмотка на 50 лвл хотілося одіти стати побачити.наприклад я л2/пв і т.д. освоював на пвп сервах ну мінімум х100-х50 то ше мона а так то нее

Опубліковано

40 лвл увидел? ахахах) ОБТ ограничен 30 лвлом....рекорд прокачки до него - 3 дня. Это не долго. Тут за месяца 2 не спеша можно 50й апнуть.

Опубліковано
40 лвл увидел? ахахах) ОБТ ограничен 30 лвлом....рекорд прокачки до него - 3 дня. Это не долго. Тут за месяца 2 не спеша можно 50й апнуть.

слуш Хатабичь а ты на каком сервере ? мож и ник напиши.. помогбы с одним квестом на 10 лвл с этими долбаными транзисторами которых нуно сломать.. а то мобы там дай дорогу одному туго если 2-3 шт агряЦо...

З.Ы. Я на Лантисе асмодиан маг под ником DrFaust

Опубліковано
Гардарика, Няшка (Элиец) Волшебник 29 лвл :) Ник Xatabich

жаль что не сможем помочь друг другу и не сойдемся в битве за господство планеты :)))

Опубліковано

А сервер?

ЗЫ как мне нравятся патрули в бездне нашей ги) 24 рыла пару часов бегают по островам Бездны и выносят асмо одного за другим) качаются ток элийцы)

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...