Перейти до змісту

Приємна новина від нового міністра транспорту


Рекомендовані повідомлення

МІНІСТР ВИЗНАЧИВ ОСНОВНІ ПРІОРИТЕТИ В РОБОТІ ДЕРЖАВТОТРАНСАДМІНІСТРАЦІЇ

Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко сьогодні, 31 березня, представив колективу Укравтодору нового керівника. Головою Державної служби автомобільних доріг України призначений Валерій Миколайович Вощевський.

На переконання Міністра, у першу чергу новому керівництву потрібно звернути увагу на утримання та експлуатацію існуючих автошляхів, відремонтувати дорожнє покриття, яке зазнало значних деформацій та пошкоджень в зимовий період, а також привести в належний стан узбіччя.

Наступним кроком має бути розробка схеми завершення будівництва нових доріг та визначення стратегічних проектів.

Міністр також доручив керівництву Укравтодору надати перелік всіх незавершених на даний час дорожніх об’єктів та зазначити суми коштів, необхідних для виконання робіт.

«Для мене це принципове питання - отримати об’єктивну інформацією про те, куди направляються кошти. Не для пошуку винних, а щоб гроші витрачалися за призначенням», - наголосив Костянтин Єфименко.

...

бла-бла ... також, у зв'язку з катастрофічною завантеженістю міських доріг, зокрема у Києві та великих містах, будуть запропоновані схеми будівництва мережі велодоріжок та супутньої інфраструктури. Як відомо, Киїівській міській адміністрації було виділене на це кілька мільйонів гривень, та будівництво так і не почалося.

«Не слід списувати усі недоліки на попереднє керівництво. Треба зробити для себе висновки і працювати фахово, комплексно вирішуючи усі проблемні питання», - сказав Міністр.

....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАША політика, всі такі "в білому пушку" все роблять, наказують одне-одному аж гидко слухати та читати :mdr: , а в результаті ні виділених грошей ні дороги :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...