Перейти до змісту

Куплю самокат

Andrey250

Рекомендовані повідомлення

Куплю дитячий самокат, бутжет 50 грн 0673343679... чекаю пропозицій... дякую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звичайно не модер... Але самокат навряд чи відноситься до побутової техніки чи електроніки :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорррі!!!.... прошу тему перекинути у розділ "Барахолка".... дякую за розуміння...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорі за оффтоп, але наприклад моя мала, з того часу що подарували, разів 5 не більше їздила. Якби інше маля не підростало, то продав, а тк може меншій теж паро раз захочеться катнутися. По моєму штука не зовсім потрібна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорі за оффтоп, але наприклад моя мала, з того часу що подарували, разів 5 не більше їздила. Якби інше маля не підростало, то продав, а тк може меншій теж паро раз захочеться катнутися. По моєму штука не зовсім потрібна.

у мене хлопчище..... той буде їздити.........:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, а скільки новий коштує?

і чи не краще купити велосипед?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок буде\не буде їздити - тут від самої дитини залежить. В нас в дворі дві дівчинки практично не злазять з самокатів все літо \вже батьки по третьому купили :P \. А для мого малого дійсно велосипед краще, хоча за компанію часом їздить. Моя думка - якщо дозволяє можливість то варто і те, і те купити.

Ціна дуже коливається - ще ми як купляли, то можна було за 70грн купити, а можна і за 300. І ціна на завжди дорівнювала якості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...