Перейти до змісту

Який у вас монітор?

ronya

Який у вас монітор (якщо не один - вибираєм кілька варіантів)?  

81 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Цікаво, купуючи комп"ютер, чому ви б віддали перевагу - кращій моделі монітора, потужнішій відеокарті та процесору, чи більшій кількості пам"яті?

Особоисто, я б вибрав кращий монітор - адже від монітора в деякій мірі залежатиме ваш зір.

Поради по збереженню зору за монітором тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, купуючи комп"ютер, чому ви б віддали перевагу - кращій моделі монітора, потужнішій відеокарті та процесору, чи більшій кількості пам"яті?

Особоисто, я б вибрав кращий монітор - адже від монітора в деякій мірі залежатиме ваш зір.

Поради по збереженню зору за монітором тут.

статя дуже пізнавальна   dry.gif , правда ну дуже древня.27.IX.2001

Цитата з приводу частоти оновлення екрану:

"Навіть якщо Windows95 правильно розпізнала Вашу відеокарту, дуже часто потрібно додати рядок в autoexec.bat для правильної настройки refresh rate. Наприклад для "циррозних" карт є утиліта clmode.exe Хоча багато нових драйверів підтримують виставлення refresh прямо в Windows."

1.А де народна фірма Gold Star LG.?  :rolleyes:

Якому виробнику ви віддали перевагу? -це стосовно яких девайсів, в мене є і ноутбук і два стаціонарних компів - наприклад.

2.Компютер має бути збалансованим , а не машиною з процесором за 300 доларів і встроєним відео від Intela і називатись іговою машиною.

PS. Голосувалка не про що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття супер: :lopata:

Ми рекомендуємо виставити його в 640x480 пікселів, навіть якщо у Вас монітор 25 дюймів. Все одразу стане гігантським і ви зразу зможете відсунути монітор на півметра від себе. "Пуск" - "Настройка" - "Панель управління". Двічі клацніть на піктограмі "Екран", виберіть закладку "Настройка", в "Область екрану" виставте бігунок в саме ліве положення "640x480". Далі "OK'ей". :D

додано:

З народних способів боротьби з випромінюванням екрану - поставити поряд з екраном кактус, образок, розп'яття або кусочок часнику. Ефективність таких способів цілком залежить від Вашої віри в них. :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замість монітора використовую широкоформатний 31" телевізор самсунг. Використовую, бо раз включив попробувати і сподобалось. Пр покупці компа, монітору взагалі не надаю перевагу.... а тулю до системника те що під рукою є. В останній раз під руку попав вищевказаний телевізор.

П.С. як правильно було сказано, ящик має бути збалансованим.. тому для початку перевага надається материнці з процом..... а згодом апгрейдиться відяха і доставляється оператива.

П.П.С. а взагалі, монітори подобаються широкоформатні (зручно, великий роб стіл, в броузері, ворді і інших программах не потрібно совати за бігунок), з діагоналлю від 21 дюйма (часом люблю погамати щось, чи кіно глянути).... але те що мені подобається не збігається з тим що я купляю, коли це стосується монітора...так як краще витратити лишні гроші на вищевказаний апгрейд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ronya, ти складаєш враження некро-посто-флудера. Відмерші статті, 10-річної давності.

В переліку далеко не всі відомі бренди, того ж LG немає та Sharp.

А в ноутбуці що, ЕПТ-монітор?? Там ті ж технології, що й у звичних ТФТ-моніторах.

Ти краще запитай, яким моніторам люди надають перевагу: із співвідношенням сторін 4:3 чи 16:9 (16:10). І чому.

Тема явно у правильному розділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ronya, тормознись. І так вже весь флейм окупував. Наступне голосування яке буде? Скільки розеток в Вас в квартирі ? Чи скільки клавіш в вашій клавіатурі ?

Тут ж не діти зібрались... Голосувалки вконтакті створюй...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, стаття дуже древня :-)

Але я там є цінна штука - комплекс фізкультвправ, він ще довго буде актуальним!

На рахунок LG, соррі провтикав. То реально один з лідерів. Деякі контори взагалі не ходять.

2.Компютер має бути збалансованим , а не машиною з процесором за 300 доларів і встроєним відео від Intela і називатись іговою машиною.

В тому то і діло, що кожен балансує під свої потреби.

Для одного важливіше частота процесора для когось відеокарта для когось монітор.

До речі, голосувалка про монітори.

П.С. як правильно було сказано, ящик має бути збалансованим.. тому для початку перевага надається материнці з процом..... а згодом апгрейдиться відяха і доставляється оператива.

От бачиш ти вже й починаєш віддавати переваги!

А дехто бере проц попростіше, а потім через рік другий міняє - коли потужніші стають доступні.

Zheny@, наприклад, віддасть перевагу дисковій памяті, йому ж требу кудись HD-фільми складати.

А в ноутбуці що, ЕПТ-монітор?? Там ті ж технології, що й у звичних ТФТ-моніторах.

Женя, не ЕПТ, а ЕЛТ.

Суть розділити окремо монітори і матриці ноутбуків.

Якщо хочеш знати скільки використовує технологію TFT, то додай обидва пункти.

2 vrm:

Zheny@ наїзджає на мене, бо зачаїв деякі образи з попередніх постів.

А ти чому повторяєш те саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який у вас монітор?

Чорний. Прямокутний :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замість монітора використовую широкоформатний 31" телевізор самсунг. Використовую, бо раз включив попробувати і сподобалось.

А як з фокусуванням? Зображення чітке?

Очі не втомлюються? До речі скільки ти в середньому часу проводиш в день за таким монітором?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zheny@

Соррі, правильно буде ЕПТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як народ закритикував зсилку на стару статтю, то є

легенька стаття по збереженню зору за монітором тут

і дещо складніша по налаштуванню рідкокристалічного монітору тут.

В останній статті є рисунок з градаціями сірого кольору для налаштування контрасту і яскравості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В останній статті є рисунок з градаціями сірого кольору для налаштування контрасту і яскравості.

You'd better put this links into theme cap

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2b3186f759b096f0da94cbebc5e29f25.jpg

Мій монітор Samsung 173p plus, 17``

Купував 2007 році

Проблем ні разу не було :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

You'd better put this links into theme cap

Thanks for tip.

Unfortunately, i do not have enough privileges to realize it.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

а типу моніки LG TFT взагалі не сприймають за монітори? (їх мона віднести тільки до категорії "Інші")

Я думаю, це бренд більш поширений, аніж AOC, EIZO, Hitachi - 0 голосів, та Xerox (1 голос, хоча то все-таки монік, а не ксерокс).

В мене на роботі Samsung-17", вдома LG-17".

Свою лижу (1717S) купляв в 2006 році, і на той час то була думе нормальна апарата)) з прекрасними на той час показниками.

При тому вже четвертий рік монік працює в інтенсивному режимі без збоїв і вибитих пікселів.

(тьфу-тьфу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знайшов також в списку фірми виробника - "Toshiba"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...