Перейти до змісту

1+1 Єпнувся

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

тема правильна, хоч може і не в той розділ... але закривати не варто

знаю багато людей, які постійно дивляться ТБ, це вже зробилося звичкою

і romaha правий, небезпечна це штука, сам телевізор дивлюся лише коли футбол чи щось типу "Прожекторперрисзхилтон" чи КВН, тобто раз в тиждень :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що ми тут пишемо,нічого не вирішує. Пишіть прямо на сайт 1+1. Може зреагують як пару тисяч листів прийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені вся ця дискусія нагадала нашу рашу коли тіп говорить з телевізором ))))) без обід ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені вся ця дискусія нагадала нашу рашу коли тіп говорить з телевізором ))))) без обід ))

+1 :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені ця дискусія нагадала в кого краща хата з краю.

Якщо один з найрейтинговіших загально державних каналів впроваджує таку мулю - це реальна проблема і тут не причому ваші кінотеатри і інтернети. Головне для чого це робиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы думаете, в Украине много людей читает новости в интернете? Тогда как они избрали себе такого президента?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

мєня ізбрали сознатЄльные гражданины Украины

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо один з найрейтинговіших загально державних каналів впроваджує таку мулю - це реальна проблема

Тоді чому, люди не переключають на інший канал, чи взагалі не виключають дебілятор. Можна ж взяти і почитати, наприклад Братів Карамазових, це ж набагато корисніше ніж ТСН і інтелект підвищується від таких літературних шедеврів. Чому люди, таr на ура гамають це гівно :D ?

-----З. І. Кінець кінців, ми живемо у вільній країні, і як раніше, де було два канали, де на обох одночасно транслювавли "сєзд ЦКПСС", не буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, весь украинский геноцид в телевизор смотрит и разговаривает с ним!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, проходить так багато цікавих подій, а тут показую побутовий срач. телік не дивлюсь вже 1 рік. торенти рулять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під"їжаю якось до Луцька. Дивлюсь - люди в масках вдоль дороги на зупинці. Протер очі - не пропали. Заходим в Луцьку в ресторан - бармен в масці. Епідемія - йопт.

Включаю в машині приймач - Юля прем"єр. Не повірив з першого разу.

Вчора включив телевізор - Янукович президент!!!

Дивина... :D

Хто пам"ятає як ще ніби і недавно під час загального дефолту, щоб уникнути революцій і заворушень пустили по ящику Луіса Альберто. Вулиці тоді повимирали. "Всь рассосалось само собой".

Маніпуляція не думкою страшна, а настроєм (стосовно нації). Враження, ніби телебачення захопили чужинці і травлять нас, травлять. Закриєм спрос - зникне пропозиція.

ЛЮДИ ОТЯМТЕСЬ - НЕ ХАВАЙТЕ ЛАЙНО !!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені й ведучі на тому 1+1 як зомбі,зі своїми холодними мордами і посмішками.Сам теж стараюсь по меньше дивитись новини,одні жахи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

імхо

є така фішка в медіа-інформаційній сфері - жахливі і стресові новини краще запам"ятовуються і краще сприймається (ніж улибкі-ромашки), що впливає на рейтинг, к-ть глядачів і відповірно - вартість реклами.

походу все впирається в бабло без розбору наслідків))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...