Перейти до змісту

Не Можу Настроїти Інтернет Дг "домашні Мережі"

Рекомендовані повідомлення

На одному комп'ютері є наступна проблема...

Після установки Windows 7, не настроюється інтернет Домашні мережі. Всі параметри вводжу правильно: ІР, маска, шлюз, ДНС. Зв'язку із сервером немає. На саппорті сказали, що це проблема в мене. Перед тим стояла ОС Windows XP SP3 і все працювало нормально. Думаю, що це проблема з мережевим адаптером. "Вінда" сама установила драqвера на нього. Версія від 17.10.2008р. Шукав щось новіше - нічого немає (можливо і я нічого не знайшов). Раніше такі ж операції робив на інших машинах - все працювало прекрасно.

Мат. плата: ASRock AM2NF6G-VSTA

Чіпсет: NVIDIA 6100, nForce 405

Мрежевий адаптер (інтегрований): Realtek PHY RTL8201CL

Може хтось стикався з подібною проблемою - будь ласка, допоможіть. Вже два дні не можу нічого зробити.

Поки що, я бачу два варіанта: назад ставити "диряву" ХР або купувати новий мережевий адаптер.

P.S. (Модераторам): Якщо я щось не правильно оформив у темі, буль ласка, не видаляйте її. Дуже потрібно вирішити дану проблему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На одному комп'ютері є наступна проблема...

Після установки Windows 7, не настроюється інтернет Домашні мережі. Всі параметри вводжу правильно: ІР, маска, шлюз, ДНС. Зв'язку із сервером немає. На саппорті сказали, що це проблема в мене. Перед тим стояла ОС Windows XP SP3 і все працювало нормально. Думаю, що це проблема з мережевим адаптером. "Вінда" сама установила драqвера на нього. Версія від 17.10.2008р. Шукав щось новіше - нічого немає (можливо і я нічого не знайшов). Раніше такі ж операції робив на інших машинах - все працювало прекрасно.

Мат. плата: ASRock AM2NF6G-VSTA

Чіпсет: NVIDIA 6100, nForce 405

Мрежевий адаптер (інтегрований): Realtek PHY RTL8201CL

Може хтось стикався з подібною проблемою - будь ласка, допоможіть. Вже два дні не можу нічого зробити.

Поки що, я бачу два варіанта: назад ставити "диряву" ХР або купувати новий мережевий адаптер.

P.S. (Модераторам): Якщо я щось не правильно формив у темі, буль ласка, не видаляйте її. Дуже потрібно вирішити дану проблему.

при такій проблемі вартно вказати результат виконання команд "ipconfig /all" "ping "шлюз"", ping "ДНС" , я би ще в список nmap добавив, але нажаль у віндовсах його не ставлять(хіба інтузіасти =) )

постав ЛайфСД постав ті самі налаштування і все має запрацювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я впевнений, що десь цифіркою помилився.

Чи маска не правильно, чи ще щось.

Хіба що мамку змінив..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при такій проблемі вартно вказати результат виконання команд "ipconfig /all" "ping "шлюз"", ping "ДНС" , я би ще в список nmap добавив, але нажаль у віндовсах його не ставлять(хіба інтузіасти =) )

постав ЛайфСД постав ті самі налаштування і все має запрацювати

Точної цитати пінгу шлюза не приведу, але суть наступна... Пінгую шлюз, відповідає мій ІР, щось типу: не вдається зв'язатися із сервером. На саппорті сказали, що вони мене взагалі не бачать.

А я впевнений, що десь цифіркою помилився.

Чи маска не правильно, чи ще щось.

Хіба що мамку змінив..

звіряв з інженером з ДГ всі свої дані. перевіряв сам по декілька раз - все правильно (інколи бувало, що помилявся) В суботу, перед перестановкою вінди, з ХР сидів нормально, тільки установив вінду 7 - зразу така проблема.

І ще одне... Можливість існування вірусу - виключена на 95%. Проганяв ДрВебом і Нодом - все чисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при такій проблемі може бути що завгодно - він проблеми з мамкою, глюків з дровами до помилок маршрутизації і перебитих кабелів - я як прихожу до клієнта чи просто знайомого в якого виникла проблема з нетом маю при собі ноута з Убунтою

3-4 команди і все перевірено:

ifconfig eth0 X.X.X.X

route add default gw X.X.X.X

sudo ne /etc/resolv.conf

звичайно перед цим лан кабель собі в ноут або коннект до ві-фі,

якщо пінг "Х.Х.Х.Х" нечього не дав - значить або неправильні налаштування або проблема в кабелях і далі по ним... якщо є інет то проблема в П.З. у клієнта - так само спробуй перевірити у себе - став ЛайфСД - готова вінда - грузиться 5-10 мін - прописуєш настройки - якщо нета нема значить проблема скоріше аппаратна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А фізично зєднання взагалі є? Тобто, мережева карта мережу бачить? Діодиками блимає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм.. полюбому шось не так настроїв... В мене точно ця сама мамка і все працювало на ура я вибирав в настройках мережа загального користування в ній прописував всі необхідні параметри і все працювало... даже в самій першій 7000-й 7-ці.. так шо гляньно ще раз настройки :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблему вирішив - поміняв прошивку біоса на нову. Все запрацювало :0003:

Всім дякую!!!

Тему офф!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...