Перейти до змісту

Проблема Із Записом Dvd-R

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чомусь перестав записувати DVD-Rom, DVD-R, а от DVD-RW нормально записує. Можна щось зробити самому чи потрібно нести в ремонт?

Опубліковано

Выдает после записи ошибку или просто не отображается содержимое записанного диска???

Опубліковано

Якийсь скрегіт постійно, то запуститься, то зупиниться... Домучається до відсотків 30 і вибиває помилку запису...

Опубліковано

Чомусь перестав записувати DVD-Rom, DVD-R, а от DVD-RW нормально записує. Можна щось зробити самому чи потрібно нести в ремонт?

А дисковод якої фірми??? Часом не NEC??? :blink: Якщо да то це лазер накриваэться.... В мене такий самий прикол був... потім взагалі через писати писав двд диски даже "+"...... Одні сд пише.... <_<

Опубліковано

Була така кумедія. Я не великий фахівець в ремонті заліза. Однак так як гарантія закінчилась то розібрав писалку, зробив профілактику (почистив, промазав) особливо моторчику, який розкручує диск. Допомогло. Можливо справа в тому, що DVD-RW пишеться зі швидкістю 4х, а DVD-R до 20х і писалка не розкручує диск до відповідної швидкості.

Опубліковано

В мене тоже нехотів писати і відкривати DVD дискі, но я поставив диск який чистить CD - ROM і стало все нормально. Може і ти попробуй почистити так.

Опубліковано

...особливо моторчику, який розкручує диск...

Гм... Багато разів бачив той моторчик, і весь час думав, що вони одноразові, нерозбірні

Опубліковано

Подивись в "диспетчері пристроїв" Контролери IDE ATA/ATAPI. Можливо в тебе десь на первинних або вторинних каналах IDE (в додаткових параметрах) стоїть режим PIO а не DMA.

Були схожі випадки з такою проблемою.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

в брата була така ж біда з приводом - рв-шки писав, а р-ки запорював

(апарат був типу SSTcorp CDDVDW SH-S204 SATA - точно модель не пам`ятаю)

також довго сушили голову.

допомогло перевстановлення системи

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...