Перейти до змісту

Куплю шатуни, вісь під них, задню вісь.

Davids

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шатуни будь-які, аби рівні) з 3ма зірками. Вісь(чи як вона називається?) між шатуни, якусь якісну.

І вісь в заднє колесо під 36 шпиць. Зі встановленням)

потрібно як найшвидше, можна сьогодні)

Опубліковано
Шатуни будь-які, аби рівні) з 3ма зірками. Вісь(чи як вона називається?) між шатуни, якусь якісну.

І вісь в заднє колесо під 36 шпиць. Зі встановленням)

потрібно як найшвидше, можна сьогодні)

есть система (шатуны + звезды в сборе) Suntour + каретка VP к ним. разумеется под квадрат. бонки под обычный ключ 13 мм. состояние хорошее (пробег ~1500 км). хочу 100 гривен за весь комплект. если интересно, пиши-звони

сняты вот с такого байка

звезды 44/32/22, длина шатуна 175 мм, алюминиевые. каретка под 68 мм

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Куплю шатуни, каретку, задню втулку. Або заднэ колесо з нормальною втулкою. Бажано чим дешевше, так як вел незаслуговуэ на розкiш)

хочу пiдрехтувати старого, поки неназбираю на новий.

Бажано задню втулку iз встановленням)

Опубліковано

Davids, есть несколько втулок на выбор и обода имеются. заспицевать опять же не проблема. если интересно, набери меня или дай в личку телефон

Опубліковано

Davids, ну вже раз така справа шо ровер не заслуговує на розкіш і все таке то зайди на варшавський ринок і там є все кітайське і дешеве.....

Опубліковано

Що не ясно?

Тобі пропонують реальні варіанти вирішення твоєї проблеми.

Звяжись зі Шкодером і порішайте.

Дякую, кєп :D

Домовився про втулку, а от шатунів з карєткою - нема :(

Davids, ну вже раз така справа шо ровер не заслуговує на розкіш і все таке то зайди на варшавський ринок і там є все кітайське і дешеве.....

І кожного місяця міняти...

Опубліковано
... а от шатунів з карєткою - нема :(

я так розумію, що моя пропозиція не влаштовує, то так і скажи прямо, а не розповідай, що тебе в місті нема...

Опубліковано

Unknown Слухай, я невідкого неховаюсь. Якщо мені щось несподобається - скажу зразу!

Я тобі ні4ого доводити незбираюсь... чи я є в Луцьку, чи мене нема!

Як всі покупці, я стараюсь за максимально вільний час(поки я НЕ у Луцьку) знайти максимально більшу кількість пропозицій. Для більш широкого вибору.

З.и. Я тебе просив фото каретки, бачу недочекаюсь... Прохання: виложи фото каретки і шатунів в цю тему, для оцінків гуру велосипедів :smile3:

Опубліковано

а не потрібно нічого доводити, і закипати тут нема чого!

Фото конкретно каретки ти не просив, тому байки не розповідай.

Фото зірок і шатуна я тобі надіслав, кращих зробити змоги не маю. Пропозиція покрутити добро в руках досі актуальна. Хочеш оцінки гуру - викладай фото і проси нехай оцінюють, нічого проти не маю, можеш взяти з манібеком і завести комусь на оцінку...

намагаєшся отримати максимальну к-ть пропозицій, то поводь себе відповідно, а то розгубиш і ті що вже маєш.

р.s. Мені моє майно не муляє, можу і собі поки залишити, просто негарно в приват писати "заберу в пятницю, суботу...", а на публіку "а от шатунів з карєткою - нема"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...