Перейти до змісту

Samsung I740 продам

sergey70

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам Samsung i740 Процессор 624 МГц GPS "білий" список

Системная память

Оперативная SD RAM : 128 Mb

Постоянная Flash ROM : 256 Mb

стан 4-, корпус(краска не злізла) і дисплей потерті від використання, але все ціле і робоче

комплект- коробка, бумаги, диски, кабель, зарядка, замість навушників перехідник на 3.5

опис http://mobile.qs.kiev.ua/uah/ph6795_Samsung_i740.htm

бонус- новий тачскрін, хоча старий і так добре працює

ціна 1200гр

post-1565-1268924692_thumb.jpg

post-1565-1268924699_thumb.jpg

post-1565-1268924704_thumb.jpg

Опубліковано
продам Samsung i740 Процессор 624 МГц GPS "білий" список

Системная память

Оперативная SD RAM : 128 Mb

Постоянная Flash ROM : 256 Mb

стан 4-, корпус(краска не злізла) і дисплей потерті від використання, але все ціле і робоче

комплект- коробка, бумаги, диски, кабель, зарядка, замість навушників перехідник на 3.5

опис http://mobile.qs.kiev.ua/uah/ph6795_Samsung_i740.htm

бонус- новий тачскрін, хоча старий і так добре працює

ціна 1200гр

дорого в мене друг такий самий продаэ за 800

Опубліковано
дорого в мене друг такий самий продаэ за 800

Слушай, ты что сюда пересрать всем торг пришел ? То на соседнем посте айфон обкакал, то теперь тут. Ну так достань айфон за 1700 и 740-й самсунг за 800 и я у тебя куплю + 300 грн тебе на лапу. А нет, так за базар отвечай. А то придется на тебя жалобу с просьбой на бан написать, коллективную. Не нравится цена игнорируй пост.

Извините за офтоп, не выдержал.

Опубліковано

offtopic приймається, а скаргу чекаю.

romigh2007 - це як мінімум не гарно так поступати. Не подобається ціна - не купуй, є чим аргументувати - вперед. А хтось там десь - не рахується! Останнє китайське.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

а тачскрін китайський? якшо ні то став мене в резерв!!

я не знаю, китайський чи ні, заплатив 180гр і це зі знижкою (міняв сам дуже обережно і з любов,ю)

але після старого тачскріна- небо і земля

а тепер по суті і ще раз- комплект- коробка, бумаги, диски, кабель, зарядка, замість навушників перехідник на 3.5, флешка 4гб

прошивка 6,1 кухня- в любій кухні(саморобній зборці прошивки) мишка не працює, тільки оптичний джойстик, повірте- мишка в таких апаратах дуже не зручна річ, один геморой, зато швидкість роботи телефона в рази більша, тим більше що користуюсь виключно пальцями

при спробі перешити телефон на оригінальну прошивку, виявилось що гніздо підглючує- зарядка і навушники працюють, а з компом конектиться через раз(в сервісі сказали що можливо згорів один з діодів на платі біля гнізда)

в ремонт не понесу! це не є проблемою і телефон влаштовував мене і так, і далі буде влаштовувати, якщо не продам

причина продажу- купив Samsung i900 Omnia, а два КПК трохи забагато для мене

хто купить до суботи- 1000гр

в подарунок сумочка на пояс

мій телефон нижче в підписі

Опубліковано

зайди в аську домовимся ! бо я тільки шо звонив ніхто не буре! моя аська 217357255

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...