Перейти до змісту

"Оригінальна" зарядка Hp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Принесли на минулому тижні мені в ремонт ноутбук HP. Не включається. Після розборки і діагностики вилізла проблема з контролером живлення. Ноут то я відремонтував, але виявилось "мертвим" ще і зарядне. Клієнт його паро місяців тому купив. Причому зарядка оригінальна, з лейбою Хюлета, пломбою на корпусі і без слідів будь-якого втручання...

Розібрав:

Перше що кинулось в очі - синя ізолента (хто розбирав ноутбучні зарядки, то бачив, що там використовують тонкий, жовтуватий такий прозорий скотч)

77ec3ad66bcbt.jpg

Далі - світлодіод в правій частині зарядки, для якого чомусь в кришці нема отвору :) і роз"єм живлення, кимось погризений і припаяний тоненькими проводками на плату (ноги в ньому повиломані виявились)

e33316184be1t.jpg 88c2e06b5eebt.jpg

З іншої сторони плати, виявились сліди заміни декількох елементів, причому доволі коряво припаяних:

8641cee9c603t.jpg

Ну і саме цікаве, так то то, шо в Хюлетів штекер має 3 контакти. а в цій чудо-зарядці два контакти було просто запаяні між собою. В такому режимі ноут працює, звісно ж, но не сильно довго )

Отакі от "оригінальні" зарядки попадаються. Як від такого вберегтись - хз, але слід пам"ятати, що оригінальна зарядка до ноутів типу HP чи DELL не може вартувати 150-200грн ) Там ціни йдуть від 45-50у.о.

Опубліковано

Цікаво в якому магазині купувався ноут.

ІМХО. Не озброєним оком видно, що деталі перепаювалися звичайним паяльником якимсь кулібіним на коліні.

Опубліковано

Я ж кажу - зовны зарядка цілісінька, з пломбами і без будь-яких слідів втручання. Скоріш за все просто ставився новий корпус )

Сама зарядка дуже схожа на Асус.

Ноут до зарядки відношення не має, зарядку потім докупляли окремо, коли рідна здохла. Прикол в тому, шо оцей мотлох продали по ціні оригінала )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...