Перейти до змісту

Wi-fi ADSL Datagroup

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порився в пошуку, почитав, але по суті відповіді на своє питання не знайшов... Допоможіть розібратись, будь ласка.

Є Ноутбук з підключеним АДСЛ від компанії Датагруп. Для інтернету використовується D-Link 2500U... Постало питання заміни старого модема на D-Link 2600U задля користування інтернетом по всій квартирі Wi-fi.

Відмовився від авторизатора, настройки вкинув в модем, нотбуку присвоїв іп від модема 192.168.1.2... Все пінгується, бачить модем, бачить шлюз, а інтернету не має :(

Хто може порадити порадами що я зробив не так, в чому може бути проблема?..

Я ось зараз сиджу, думаю що можливо ще на це впливає настройка мережі між ноутом і модемом, оскільки маска підмережі не збігається, вона просто системно не може збігатись оскільки іп 192.168.1.2 а маска в ДГ 255.255.255.252, автоматом стоїть 255.255.255.0.

Може хтось стикався з таким підключенням і може детально допомогти розясненням?..

Буду дуже вдячний! +500 :friday:

Опубліковано

vpi\vci 0\32 згідно зазначених в договорі з ДГ.

Та настройки в модем я вбив наче всі і тип підключення вибрав...

Опубліковано

Схиляюсь до думки, що при створенні WAN профілю на останньому кроці не поставив галочку біля NAT.

Опубліковано

Проблему вирішив завдяки точним порадам Tum@n'a. За що велики йому людське дякую +500!

Эдине, що після настройки впала швидкість десь в 2 рази, але мб вчора це просто канал в ДГ був нагружений, сьогодні гляну остаточно.

Дякую! Тему закрито!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...