Перейти до змісту

Wi-fi ADSL Datagroup

Рекомендовані повідомлення

Порився в пошуку, почитав, але по суті відповіді на своє питання не знайшов... Допоможіть розібратись, будь ласка.

Є Ноутбук з підключеним АДСЛ від компанії Датагруп. Для інтернету використовується D-Link 2500U... Постало питання заміни старого модема на D-Link 2600U задля користування інтернетом по всій квартирі Wi-fi.

Відмовився від авторизатора, настройки вкинув в модем, нотбуку присвоїв іп від модема 192.168.1.2... Все пінгується, бачить модем, бачить шлюз, а інтернету не має :(

Хто може порадити порадами що я зробив не так, в чому може бути проблема?..

Я ось зараз сиджу, думаю що можливо ще на це впливає настройка мережі між ноутом і модемом, оскільки маска підмережі не збігається, вона просто системно не може збігатись оскільки іп 192.168.1.2 а маска в ДГ 255.255.255.252, автоматом стоїть 255.255.255.0.

Може хтось стикався з таким підключенням і може детально допомогти розясненням?..

Буду дуже вдячний! +500 :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

настроєчку, здається, vcl треба обовязково прописати

а також всі інші настроєчки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vpi\vci 0\32 згідно зазначених в договорі з ДГ.

Та настройки в модем я вбив наче всі і тип підключення вибрав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схиляюсь до думки, що при створенні WAN профілю на останньому кроці не поставив галочку біля NAT.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблему вирішив завдяки точним порадам Tum@n'a. За що велики йому людське дякую +500!

Эдине, що після настройки впала швидкість десь в 2 рази, але мб вчора це просто канал в ДГ був нагружений, сьогодні гляну остаточно.

Дякую! Тему закрито!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...