Перейти до змісту

Продам ВАЗ 21063

venommm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

badcc46932be.jpg

Продам ВАЗ 2106, 1985 р., двигун 1.3 л., 4-х ступінчата коробка передач.

Авто на ходу, ТО 2011 р., двигун потребує ремонту.

Ціна 12 000 грн.

Прохання в темі не флудити, лише питання стосовно автомобіля.

Звязок зі мною:

тел. 096-5300547

тел. 093-7766713

Опубліковано
В чому заключається ремонт двигуна?

Я в цьому далекий, якщо цікавить купівля автівки, приходьте і дивіться, якщо не розбираєтесь - беріть знайомого, який знає.

Машина заводиться, їздить, але мені сказали що ремонт двигуна потрібен, от я й написав.

Опубліковано
Я в цьому далекий, якщо цікавить купівля автівки, приходьте і дивіться, якщо не розбираєтесь - беріть знайомого, який знає.

Машина заводиться, їздить, але мені сказали що ремонт двигуна потрібен, от я й написав.

Якщо мова зайшла за ремонт двигуна, то напишіть принаймні скільки було КАПремонтів. І скільки машина пройшла від останнього капремонту. Думаю після цих даних всі питання знімуться що до ремонту.
Опубліковано

якщо я не помиляюсь цю машину бачив на авторіа в луціку більше як пів року назад, і вона ж стояла на стоянці біля Мітсубіши моторс на К.Карого.... на той час була у відмінному стані......

зараз незаволдиться, мотор приклинив?????????????????

якщо я не помиляюсь цю машину бачив на авторіа в луціку більше як пів року назад, і вона ж стояла на стоянці біля Мітсубіши моторс на К.Карого.... на той час була у відмінному стані......

чи шщось попростіше..???

Опубліковано

Якщо мова зайшла за ремонт двигуна, то напишіть принаймні скільки було КАПремонтів. І скільки машина пройшла від останнього капремонту. Думаю після цих даних всі питання знімуться що до ремонту.

Пробіг майже 90 тис. км.

чи шщось попростіше..???

Чому Ви впевнені що це саме той автомобіль? Це ж не Ферарі, яких майже не видно в Луцьку )

Мотор заводіться і працює, просто на далекі відстані не бажано їздити - треба ремонтувати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
badcc46932be.jpg

Ціна 12 000 грн.

Звязок зі мною:

тел. 096-5300547

тел. 093-7766713

Скажіть будь-ласка авто крашене?...

Опубліковано
badcc46932be.jpg

Ціна 12 000 грн.

Звязок зі мною:

тел. 096-5300547

тел. 093-7766713

Скажіть будь-ласка авто крашене?...

В минулому році варений кузов і покрашений.

• 2 тижня потому...
  • 5 тижнів потому...
Опубліковано

В зв'язку з проведеним ремонтом автомобіля, ціна на даний момент становить 13 200 грн.

Авто на ходу и в хорошому стані.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Закинь більше фото! Який ремонт виконали? кап.ремонт двигуна?

Капремонт двигуна і заміна рульової колонки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...