Перейти до змісту

Нова коаліція, новий прем'єр, новий курс держави.

Univers

Рекомендовані повідомлення

Luychi скорше за все вона буде сформована не на перебіжниках а на сталому костяку НУ. Читай вище. Людях які прогнозні, і якщо законопроекти будуть раціональні то вони будуть прийматись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь

У випадку перевиборів в парламенті не буде ні КПУ ні Литвина.

"Юлі" буде значно менше.

З.І. Можете закидати мене помідорами але мені подобається як зараз працює команда партії Регіонів.

В них параноїдальне бажання нагнути добродійку Юлю косою до п'ят і роблять це поступово і планомірно, закручуючи гайки з різних боків і без лементу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в парламенті не буде ні КПУ ні Литвина

кпу точно будуть

В них параноїдальне бажання нагнути добродійку Юлю косою до п'ят і роблять це поступово і планомірно, закручуючи гайки з різних боків і без лементу

коли тебе будуть нагибати надіюсь тобі теж сподобаєтся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВР прийняла в першому читанні зміни по регламенту.

Законопроектом передбачено, що "Коаліція депутатських фракцій у Верховній Раді – це сформоване за результатами виборів і на основі узгоджених політичних позицій та на засадах, встановлених Конституцією і цим Регламентом, об`єднання депутатських фракцій, народних депутатів, до якого входить більшість народних депутатів від конституційного складу Верховної Ради".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що і треба було довести. зараз будуть формувати з позафракційними, імхо

продвинуть азарова.

іуди з нунс облажались ))

і це справді початок захоплення партіїєю регіонів всієї влади в державі. ще раз скажемо дякую тим хто голосував проти всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай "захоплюють", мне лично, пох, хуже не будет - может порядок хоть наведут... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і без посту знали що тобі пох

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і без посту знали що тобі пох

гы...

я б на месте януковича, вообще бы парламент распустил, толку от него (парламента) 0 целых, сам знаешь сколько десятых...- ввел бы прямое президентское правление...

и вообще - пора уже гонцов к варягам засылать...

"Земля наша велика и обильна, а порядка в ней нет. Приходите княжить и владеть нами"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нам всім дуже цікаво, продовжуй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли тебе будуть нагибати надіюсь тобі теж сподобаєтся

До чого тут цей висер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То реальний якийсь пісець намальовується....

Вони будуть створювати депутатську більшість чхаючи при цьому на конституцію, вот вам і новий президент і новий курс держави, і пролягає той курс у цілковитий безпредєл...

Якщо з перших днів вони живуть по своїм лише собі відомим правилам... то страшно уявляти що робитиметься коли в них буде більшість, свій прем’єр, і відповідно цілковита влада в країні... думаю ВОНА вам здаватиметься божим одуванчиком, і радіти лише лишатиметься з дешевої капусти...

Так що громадяни, улибаємся і змащуємо вила, скоро вони знадобляться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут цей висер?

тупі селюки після 17го року теж раділи "країні рад" і були впевнені що їх накормлять і напоють.

через лічені роки вони їли своїх дітей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sistem кудись тебе не туди понесло.

В пророки записався? І чітко бачиш що буде далі. То тобі не сюди, а на сторінки дешевенької газетки. Там робити свої глибокі аналізи і прогнози коли і хто кого нагне. І проводь паралелі порівнянь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поживемо побачимо... Нічого хорошого не чекаю. Думаю, країна буде продовжувати гнити і далі + тупий дерибан під коміркою ... Ось і все. Селяни вождєлєнної ковбаси теж не отримають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тупі селюки після 17го року теж раділи "країні рад" і були впевнені що їх накормлять і напоють.

через лічені роки вони їли своїх дітей.

А ти в нас такий інтелектуал, що помітив значну різницю між 2ма політ силами? Їм "обом" потрібно одне й те ж саме. Одна, з нашою допомогою, вже порулила. Тепер будуть рулити інші.

Я не казав, що ПР нагодує усіх чи бодай кого небуть окрім себе. І голосував я за Юлю, як за менше зло. Але в тому, що вони роблять прослідкується логіка, чого не було жодного разу за 5 років в наших помаранчевих лідерах. Саме за логіку і планомірність я знімав перед ними капелюха.

З.І. Що це за куйню ти написав щодо поїдання дітей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ви тут ведете політичну суперечку, у ВР вже еротичні перепалки почались. :D

Литвин: " Для тих хто кричить, ви кусатись не вмієте, тільки лизати"

Філенко: "Пане голово, ваша остання репліка, дає мені право сказати, що не вам нас учити, як погано лизати і сосати. Тепер кажуть, що Литвин у нас Мороз-2. Нічого подібного. У нас в селі таких як литвин називали морозенята"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Литвин: " Для тих хто кричить, ви кусатись не вмієте, тільки лизати"

От не йому це казати, ага :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апиридили! До сих пор под столом.

И еще узнал ВР-ный жаргон: теперь коалиция будет не фракциями, а "тушками" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карочє, Рада у стані опупіння.

ОПУПІТИ, -ію, -ієш, док. крим., жрм. Відчути стан стресу, збентеження, занепокоєння.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И еще узнал ВР-ный жаргон: теперь коалиция будет не фракциями, а "тушками" :)

Роздрібна торгівля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер прості смертні задумайтесь! Якщо вже у верховному органі влади, народними обранцями торгують акі тушками, то яка ж тоді на вас чекає доля! а?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер прості смертні задумайтесь! Якщо вже у верховному органі влади, народними обранцями торгують акі тушками, то яка ж тоді на вас чекає доля! а?!

Чим це відрізняється від купівлі "морозовців"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какчеством! :D Вибачте, вирвалось :rolleyes:

А як називається той заклад, де всі продаються поштучно і з кусатєльно-,сосатєльно-, лизатєльними рефлексами все впорядку? :)

От така і доля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як називається той заклад, де всі продаються поштучно і з кусатєльно-,сосатєльно-, лизатєльними рефлексами все впорядку? :)

Chatte: мене уміляє швидкість вашою реакції! :D

Ви вірно підмітили, коли верховний орган країни - бордель, то вся країна буде лизати та сосати... всі активно тренуємо лизально-сосальні м’язи лиця <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вірити деяким неперевіреним джерелам то Яценюк збирає підписи під себе в НУНС. Може вони запихнуть індивідуальні амбіції десь поглибше і все таки консолідуються. Все таки конституційна коаліція вигідна усім, навіть ПР.

В віторок-середу буде ставитись питання більшості і прем'єра. Час є, давай Сеня давай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...