Перейти до змісту

Концерт гурту U2 в Москві 25.08.10.

toha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну як сказати "дорого"....

Не так вже і дорого. Треба не забувати, що U2 зараз самий розпіарений та може навіть і найпопулярніший гурт в світі. 22 премії греммі, визнання трьох альбомів (The Joshua Tree 1987, Achtung Baby 1990, All that You Can’t Leave Behind 2000) одними з кращих рокових альбомі в за всю історію. + Неімовірно видовищні концерти. Цей що цього року проводився офіційно визнали кращим музичним турне 2009 року! Подивитися тільки на сцену чого варто!

Я на концерт в хожуві не попав, бо пізно то все до мене докотилося і залишилися квитки по 1400 грн. самі дешеві і то в перекупщіків, з якими якось мати справу само по собі стрьомно.

Про московський концерт дізнався вчасно, і нащастя знайшлися знайомі в москві які зразу ж в перший день відкритого продажу прикупили для мене квиточок! Коштує він 3000 руб. або 800 грн. приблизно. В танцювальний партер. Тобто, якщо я прийду пораніше то є суттєвий шанс прокрастися до самої сцени. чи навіть продертися в внутрішнє коло сцени і побачити Боно прям перед собою!

Як на мене воно того варте! Але проблема в тому що хду я поки що сам. Хотілося б щоб хтось з шанувальників теж за компанію приєдналися..

Опубліковано

А по якій ціні ще можна достати білет?

Не фан U2, але якщо ще можна купити білет по вміняємій ціні поїхав би за компанію

• 1 місяць потому...
Опубліковано

А по якій ціні ще можна достати білет?

Не фан U2, але якщо ще можна купити білет по вміняємій ціні поїхав би за компанію

Ну в принципі ми купили 3 квитки. В танцювальний партер.

Прайс на концерт U2 в Москві

Між іншим, квитки ми не маємо ще, а маємо сертифікати на квитки. Така політика, що на багато-чисельний танц. партер квитки зразу не роздають. Мол, щоб не було підробок. В принципі, це нововведення з Європи. Там таке застосовується як на мегаконцертах так і на футбольних матчах. Сертифікати треба буде обміняти за 4 дні до концерту в касах КАССИР.РУ. Зайвий геморой, але такі правила. Просто з сертифікатом на концерт не пустять.

В нас то взагалі така ситуація: Ми збиралися прикупили три квитки з розрахунком на те що поїдемо всі втрьох. Потім вийшло так, що в одного з наших не виходило по баблу на час купівлі квитків. А квитки треба було брати вже. Ну і ми двоє заклали за третього. Зараз ситуація така, що третій взагалі зпригнув з теми і в нас є зайвий квиток (вірніше сертифікат) в танц. партер. Судячи з усього ми будемо його продавати.

Взагалі я знаю ще п'ятеро людей які їдуть. То нас може таких з Луцька з 10 набереться.

Інформация про концерт в Москві

FAQ по концерту U2 в Москві

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...