Перейти до змісту

комп шумит очень,посоветутйте...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

полчаса, как обновил конфигурацыю, теперь сделал так...

ASUS Maximus Formula (x38)

Core 2 Duo E8400

4x1Gb DDR2-1066 Corsair

Palit GeForce GTX260 Sonic

4 HDD Samsung (3шт- 750GB, 1шт-1Tb

FSP Everest 800W

корпус Chieftec LBX-03B

CPU Cooler Zalman CNPS7700-ALCu

Опубліковано

ИМХО, альтернативный вариант:

Если мешает только на ночь шум, то я сделал так, купил слабеньку тачку (Cel 500mhz итд), посадил все на пассивное охлаждение и вкрутил в корпус один 120мм кулер, обдувает все, да оно сильно и не греется. Поставил в шкафчик дето и забыл про него.

+стоит Wi-Fi сетевушка, через нее же осуществляется доступ, посредством R-admin, к ресурсам компа. Ночью вообще не слышно.

Опубліковано

Если мешает только на ночь шум, то я сделал так, купил слабеньку тачку (Cel 500mhz итд), посадил все на пассивное охлаждение и вкрутил в корпус один 120мм кулер, обдувает все, да оно сильно и не греется. Поставил в шкафчик дето и забыл про него.

+стоит Wi-Fi сетевушка, через нее же осуществляется доступ, посредством R-admin, к ресурсам компа. Ночью вообще не слышно.

непонял, што-то я , подробней раскажы...

Опубліковано

Тот комп, что ты сейчас используешь как основной, не использовать для закачек. Купить слабеньку тачку, поставить подальше, и тупо 24/7 один сплошной кач )). А основной комп включать по мере необходимости. Тем более слабенькая тачка без монитора, будет брать отсилы до 50W.

У меня так было пару месяцев назад, доволен.

ИМХО, использовать мощный комп на ночь для закачек - совершенно неприемлимо.

Опубліковано

Тот комп, что ты сейчас используешь как основной, не использовать для закачек. Купить слабеньку тачку, поставить подальше, и тупо 24/7 один сплошной кач )). А основной комп включать по мере необходимости. Тем более слабенькая тачка без монитора, будет брать отсилы до 50W.

нет, у мя сервак небольшой...

поедет он на балкон нафиг...

Опубліковано

Ты наверное не понял. Купить комп второй (только системник), настроить сеть домашнюю и юзать закачку только на стореньком компе, и никаких балконов не надо.

Опубліковано
вот старый тот што на фото конфиг

Memory: 4 x Corsair XMS2 CM2X2048-6400C4DHX 2 Гб DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 МГц) (4-4-4-13 @ 270 МГц)

CPU Intel Core 2 Quad Q9450 2.66 ГГц/ 12Мб/ 1333МГц 775-LGA

полчаса, как обновил конфигурацыю, теперь сделал так...

Core 2 Duo E8400

4x1Gb DDR2-1066 Corsair

А можна поцікавитись таємною метою заміни Core 2 Quad Q9450 на Core 2 Duo E8400 (нагадаю, що 3DMax любить чим більше процесорних ядер тим краще) і 8 гігабайт оперативки на не набагато швидші 4 гігабайта оперативки (нагадаю, що 3DMax любить оперативки багато, як і Windows x64)? Над заміною двох GeForce 9800GTX на одну GX260 я також задумався... Ну і заміна блока живлення на більш потужний, при тому що ставиться менш потужний проц і забирається одна відяха -- також для мене загадка...

Ну якось дуже так цікаво -- викладаєш фото "шумної" конфігурації з двома відяхами, а менше як за добу в тебе повністю оновлений конфіг (при чому з комплектуючими, які в Луцьку в наявності сумніваюсь що в когось лежать) і ти вже його обговорюєш в тому ж топіку... А ще в одному пості в тебе міняється вже три мамки -- P5Q3, Striker II Formula і Maximus Formula. Може ти накінець визначишся, який в тебе конфіг?

Опубліковано

Plum +1.

Повір, Oli, тобі тут ніхто не заздрить, а лишень співчувають. Мати ТАКИЙ конфіг - тупо не знати що із ним робити.

Модератор даного розділу має машинку куди шустрішу за твою, йому не заздрісно, як і мені, я також не відстаю :)

просто у твоїх словах немає логіки. От і все.

Опубліковано

нет, у мя сервак небольшой...

поедет он на балкон нафиг...

Ой, ледь не забув -- тобі ворн за оверквотинг і навмисну безграмотність (останнє ігнорував довго, в т.ч. в цьому топіку, але твоє "у мя" мене доконало).

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Вибачаюсь. А не підкажете модельку корпуса який на фото в першому пості?

А 24 і 28 пост прочитати не сила? ;)

Опубліковано
Вибачаюсь. А не підкажете модельку корпуса який на фото в першому пості?

А 24 і 28 пост прочитати не сила? ;)

Сила.. Щось прогавив.. :huh:

Дякую. Вибачте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...