Перейти до змісту

Кінотеатри міста

ursa

Рекомендовані повідомлення

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Широкоформатный кинотеатр в широком формате с фонтанами smile.gif

post-419-1266660589.jpg

Мой кинотеатр немножко уже,но зато старее.Разница по времени между снимками около 47 лет.Оба снимка делал Я (дай Бог мне еще столько же)

post-9706-1284217118,61_thumb.jpg

Опубліковано

Широкоформатный кинотеатр в широком формате с фонтанами smile.gif

post-419-1266660589.jpg

Мой кинотеатр немножко уже,но зато старее.Разница по времени между снимками около 47 лет.Оба снимка делал Я (дай Бог мне еще столько же)

так, он воно як було! а я думав, що вхід в кінотеатр був там, де зараз вхід в приміщення. Правда відрилася :)

Опубліковано

так, он воно як було! а я думав, що вхід в кінотеатр був там, де зараз вхід в приміщення. Правда відрилася :)

Ай-я-яй Олександре ! Для кого я старався у квітні цього року - http://www.wolyn.com.ua/streets/hmel/

bbc7e95272ca.jpg

Опубліковано

Окунись в историю, max ;)

Фото с альбома 1978 года - post-419-1284372238,34_thumb.jpg

Фото из набора открыток 1984 года - post-419-1284372245,41_thumb.jpg

Телефон ещё был в кинотеатре (4-13-50? Может, другой), и тётя-автомат по нему рассказывала, какие фильмы идут в большом и в малом зале и расписание сеансов :)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Якийсь не такий*Комсомолець*

А це не той "Комсомолець", що був на Розвилці.

Цей, здається був на місці колишнього кіно "Хроніка".

Підкажіть точно, хто знає

Опубліковано

Було десь уже на форумі.

Опубліковано

В тій книжці помилка. Самі автори кажуть, що він був не на місці Хроніки, а напроти вулиці Шопена.

Опубліковано

"Зміна" А який рік?

Петро, бачиш, на місці ВДСО ще хатинки стоять, а будинок "Стріганінова" вже стоїть - десь кінець 60-х напевне

Опубліковано

"Зміна" А який рік?

Петро, бачиш, на місці ВДСО ще хатинки стоять, а будинок "Стріганінова" вже стоїть - десь кінець 60-х напевне

Кінотеатр ще без прибудови. А на початку 70-х він уже був з прибудовою. Значить 60-і. Трохи підсвітлив фото.

post-7519-0-33095800-1322811260_thumb.jp

• 4 місяця потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Гарна стаття, дякую.

Особливо сподобались назви кінотеатрів польської доби: Оріон, Ренесанс, Модерн, Чари, Аполло, Полонія.

Мені ще в пам'яті вспливає дитячий літній в парку, маю на увазі не Ротонду, а між атракціонів.

Відомо, коли почали показувати кіно у Луцьку: це 1908 рік. До нього було причетне так зване «Луцьке товариство тверезості». Аби залучати людей до безалкогольних акцій, товариство використовувало показ «живих картин».

Нагадало:

- Вот так мы отдыхаем, Джонни. А душе хочется чего-то другого...

- Билли...

- Светлого, большого...

- Что ты сказал? Светлого, большого?

- Да.

- Так ведь за этим я сюда пришёл! У тебя есть белая простыня?

- Джонни, Джонни...

- Да нет, ты меня неправильно понял! (с) Человек с бульвара Капуцинов :_07:

• 11 місяців потому...
Опубліковано

В тій книжці помилка. Самі автори кажуть, що він був не на місці Хроніки, а напроти вулиці Шопена.

Так, сьогодні розмовляла з старожилами, теж стверджують, що той старіший "Комсомолець" був на місці 5-ти поверхівки, що на Волі, навпроти Шопена.

Ну і ще почула деталі розміщення кінотеатру «Сонце» (Słońce). Він був на розі вулиць Л.Українки і Сенаторки Левчанівської. Вхід поруч теперішнього товариства глухих.

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...