Перейти до змісту

Легион / Legion (2010) DVDRip

mass

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1262799369_kinopoisk.ru-legion-1105086.jpg

Название: Легион

Оригинальное название: Legion

Год выхода: 2010

Жанр: ужасы, боевик, триллер, фэнтези

Режиссер: Скотт Чарльз Стюарт

В ролях: Пол Беттани, Лукас Блэк, Тайриз Гибсон, Эдрианн Палики, Чарльз С. Даттон, Кевин Дюран, Джон Тенни, Уилла Холлэнд, Кейт Уолш, Деннис Куэйд

О фильме:

Бог окончательно разуверился в человечестве и послал ангелов смерти стереть свое творение с лица земли. На защиту людей встал лишь архангел Михаил, объединив под своим командованием горстку изгоев, которые в закусочной посреди пустыни терпеливо ожидают рождения Мессии.

Выпущено: США, Bold Films

Продолжительность: 01:35:58

Озвучивание: Дублированное

Формат: AVI (XviD)

Качество: DVDRip

Видео: 1580 kb/s, 720x304

Аудио: AC3, 448 kb/s (6 ch)

Размер: 1.37 GB

російськомовний трейлер

-= LINK =-

post-305-1266521312.png

post-305-1266521317.png

post-305-1266521322.png

Опубліковано

Фільм фуфловий ніодного не очікуваного повороту сюжету ,все стандартно як три рублі в купі :D . Спецефекти є....

Опубліковано

Підтримую 3/10. Сама ідея фільму не погана , але команді яка працювала над фільмом , на мій погляд , не вдалося викласти її у 1.5 годинному фільмі . Маса недоречностей, обривків сюжетної лінії. На мене фільм не справив ніякого враження .

Опубліковано

Підтримую усіх, мене особисто трейлер вразив більше ніж сам фільм.....моя оцінка 4/10 за пару смішних поментів!

P.S. можливоя як би нормально продумали сюжет, то було б краще,

Опубліковано

Разбалованые ВЫ ! То сюжет не такой, то эффекты слабоваты :) Посмотрите фильмы 10ти летней давности и этот будет Вам как ШЕДЕВР :) Ну а по теме - трейлер мне сразу напомнил ТЕРМИНАТОРА первую и вторую часть. Первую ибо там защащали Сару Конор не родившую ещё сына, вторую ибо защищал Шварц прилетевший из будующего :)

Опубліковано

подивився поки що половину. сюжет стандартний, але мене зацікавив момент коли Михаїл розказував про сють та причини кінця світу- це головне у цьому фільмі як на мене, а якщо оцінювати якість спецефектів, гру акторів і т.д. то ви цього не помітите.

Опубліковано

Мені фільм сподобався. Сюжет дійсно нагадав "Термінатора", але більш, так би мовити, з філософським уклоном...

Опубліковано

нє, ну вибачте - лупасити янголів сковорідкою і пуляти по ним з автоматів - це якось неапокаліптично... :) В серіалі Supernatural демони і янголи (той самий Михаїл чи Люцифер) виглядають в мільйон раз достойніше і містичніше. А цей "Легіон" - туфта

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...