Перейти до змісту

Як найвигідніше переслати пакунок в Росію?

Yuraul

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чиїми послугами вигідніше скористатись для цього? Укрпошта? Хто має досвід пересилок за кордон? Скільки орієнтовно коштуватиме?

Порадьте щось, будь ласка.

Опубліковано

Пакунки різні бувають, тому ціну важко зразу сказати. Також вибір перевізника залежить і від місця куди цей пакунок має бути доставлений, чи потрібна доставка "в руки", чи отримувач може прийти на виділення і забрати вантаж сам. Страхування пакунка. Багато змінних. Якщо спішно то перевізники одні, УкрПошта-якщо не спішно. Працюю в Луцькій філії одного з перевізників, тому можу говорити довго :)

Опубліковано

Доставка у Спб, неспішно, в руки не треба, бажано зі страховкою. А про розміри я зауважив у назві теми: клавіатура до нетбука.

Часом не Нова пошта?)

Опубліковано

Років декілька назад я досить часто відправляв посилки у Росію. Укрпоштою буде дуууже довго. Місяць у дорозі ЗАЛІЗНО, а може бути і більше. І бамаг заповнювати у 4-х екземплярах.

Саме краще передавати через провідника.

Спецзвязком дійде за днів 7 і по ціні буде приблизно 50 баксів

Опубліковано

Ой, неуважний я трошки, з телефона сиджу, екран маленький :).

Ну в такому випадку найдешевшим буде УкрПошта - це точно (якщо не експрес доставка). Курєрські фірми здеруть мінімум гривень 100.

Пакунок схожого розміру із міста Владімір через "Почту Росии" закоштував їм щось близько 40грн на наші гроші (рахував по маркам). Термін тиждень-півтора (точніше скажуть у поштовому відділенні). Я б радив УкрПошту.

Пес. Не "Нова пошта"

Опубліковано

Так, провідником було б ідеально, біда лише в тому, що потяг до Спб йде через Рівне (найближча точка маршруту), відправляється звідти в 3 ночі і прибуває в кінцеву теж щось біля 5-ї ранку. :0017:

Що стосується Укрпошти, то скориставшись їхнім калькулятором послуг виявив, що теж виходить немало. Чи, може, я щось не те там вибирав?

На разі з того, що знаю, пересилка в Сбп виходить дорожче, ніж мені ця клавіатура обійшлася разом з доставкою з Гонконга!!!!!111адинадин А якщо ще й в дорозі місяць (хоча це абсолютно неспішно), то навіть китайські сенсеї швидше прискакали. :D

Опубліковано
відправляй Укрпоштою. це буде найдешевший спосіб

Я не радив би відправляти УКРПОШТОЮ - можливо і дешевше, але ждати прийдеться ой як довго - мені один раз ішла посилка із Івано-Франківської області більше 2-х тижнів - це притому, що це по Україні!

Опубліковано
Так, провідником було б ідеально, біда лише в тому, що потяг до Спб йде через Рівне (найближча точка маршруту), відправляється звідти в 3 ночі і прибуває в кінцеву теж щось біля 5-ї ранку. :0017:

Не бачу проблем, потрібно тільки мати добрих знайомих по всій Україні і не тільки.

Мені сукно з Калінінграду передали провідником у Харьків , а звідти автолюксом в Луцьк - на все 3 доби

Опубліковано

:D Шукаю друга у місті Рівному, який згоден піти вночі на залізничний вокзал та передати провіднику невеличний пакунок.

До речі, добратись зранку вчасно на прибуття потягу в Петербурзі теж не дуже виходить, хіба що на таксі, а там не дуже близько, так що от. Треба шукати у напрямку знайомих, які катаються в Росію. Ну, але, тим не менше, дякую за поради та ідеї.

Опубліковано

Відправляв посилку на 3 з копійками КГ в Польщу. ціна була до 170 грн (але тут вага велика) за 1,5 тижні там.

В Чехію відправляв 300 грам - 2 тижні (десь до 60 грн., вроді, не пам"ятаю вже)

Все відправляв Укрпоштою.

Опубліковано

la20, о, дякую, дуже корисна інфа! Якраз не вистачало цього орієнтира.

Словом, якщо хтось катається в Петербург або має таких знайомих — проситиму про послугу (за винагороду, звісно).

Опубліковано

Також відправляла Укрпоштою. В Польщу, вебкамеру. Заплатила 70грн.

Через тиждень рівно посилка дійшла до Гдині. В целості і сохранності, як то кажуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...