Перейти до змісту

Обращение к Окраинному Народу

difoto

Рекомендовані повідомлення

Я обращаюсь к вам, окраинный народ, ко всем без исключения, кто поддержал Януковича.

Вы выбрали пахана - гетманом. Да еще младшего брата большого брата.

Убежден - ненадолго.

Однако не могу взять в толк: сколько мегалитров рабской крови должно течь в жилах каждого из вас (Чехова не почитаете!), чтобы вы - в век интернета, большого адронного коллайдера, генной инженерии... могли поверить в такое чмо?

Перо в вам в ж... Пикируйте в смердящие "зияющие высоты" прошлого. Ваш генофонд пережил и не такой геноцид.

Но не забывайте в умопомрачительном полете, что пока ваш гетман - пахан, вы будете жить на окраине, а не в Украине.

P.S. Особо хочу обратиться к лидеру демократического мира президенту США г-ну Б. Обаме и идеологу современного русского мракобесия г-ну Жириновскому, хотя они и не принимали непосредственного участия в голосовании, но были в числе первых, поздравивших Януковича с победой.

Господа, я не вижу никакой случайности в вашем солидарном решении признать пахана президентом великой европейской страны.

Осенью 2004 года, во время оранжевой революции, из репортажей Fox News и CNN политический бомонд США с удивлением узнал о существовании в центре Европы независимого почти пятидесятимиллионного государства, и до сих пор почему-то убежден, что демократический Ирак или Афганистан важнее демократической Украины.

Вы, г-н Жириновский, - последовательнее. Вы никогда не признавали Украину независимой.

Я прошу Вас, г-н Обама, и Вас, г-н Жириновский, припомнить фразу Франсуа де Ларошфуко: "Политик в состоянии заглянуть вперед ровно настолько, насколько он в состоянии оглянуться назад". И тогда не будет иллюзий ни относительно "перезагрузки", ни в том, что будущее за украинским, а не за окраинным народом.

Негоже Вам господа, таким умудрённым политикам, пренебрегать историей.

Борис Березовский, 17 февраля 2010, Лондон, для УП

©

ЖЖот, демон! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

плюспиццод

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от думка Новодворської:

"А от хто міг голосувати за Януковича і як могло трапитися, щоб люди при здоровому глузді й у твердій пам'яті проголосували за це радянське барахло з камери схову, знижене в ціні. І невже лаври Білорусі комусь здаються завидними, що цього Президента треба відразу в нафталін, а показувати нікому не варто, тому що незручно", - сказала Новодворська.

"І як жити, якщо прізвище твого Президента літературознавець Янукович, який вважає Чехова знаменитим українським поетом, а Ахматову називає Ганною Ахметовою. Я не говорю вже про все інше. Мені щось незрозуміло, що сталося з людьми", - додала вона.

На думку Новодворської, "вибір Януковича алогічний, неможливий і просто неправдоподібний".

"Я не можу собі уявити цю біомасу, яка голосувала за Януковича. Точно так само, як я не можу уявити собі біомасу, яка голосує за Путіна й Медведєва. Цю протоплазму я собі уявити не можу", - сказала вона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще Новодворської нам не хватало, у нас є своя Богословська ;) (стиль той же самий)

І, якби у Януковича було б хоч трохи від Путіна чи Медведева, то голосів було б значно більше.

І щось у мене великі сумніви, що Янукович так хоче під крило Росії :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фсьо в нормі. Головне, щоб Юля владу не монополізувала. А Яника перетерпимо вже якось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фсьо в нормі. Головне, щоб Юля владу не монополізувала. А Яника перетерпимо вже якось.

вже 19 років терпимо і в собі тримаємо. млін! стільки терпіти, то і вср@тися можна :angry:

влада буде в нас така поки ми будемо терпіти її

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, але ті хто голосували в першому турі за Яника або за Юлю мають результат зараз, скоро не те що місцеві скасують , а з ціллю економії бюджету будуть обирати ВР раз в 10 років і президента також...

За що голосували те і маємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...