Samhayne Опубліковано 28 Травня, 2010 в 02:12 #26 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 02:12 Та ті мусульманкі всі страшні, як атомна війна, от і ховаються. Страшненькі кажеш? Вони просто собі ціну знають. Якби в тебе була така жінка, то ти міг би тільки гордитись нею...
SunSeth Опубліковано 28 Травня, 2010 в 05:56 #27 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 05:56 О! Настя! Нашо ти ті лахміття насунула? А.. за Ахмета заміж кажеш вийшла.
IncvizitoR Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:18 #28 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 06:18 ... і інші потреби задовольнати, на повному скаку, так сказать.Ось тепер стало зрозуміло чому нинішні жінки постійно повторяють: рицарів більше не лишилось, не ті мужчини нині що колись... а все тому що чоловіки перестали задовольняти потреби на скаку! Який би це був сценарій для еротичного блокбастера німецького - рицар в обладунках на скаку оволодіває дамою... а потім можливо ще й конем.... теж на скаку...
Samhayne Опубліковано 28 Травня, 2010 в 07:54 #29 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 07:54 О! Настя! Нашо ти ті лахміття насунула? А.. за Ахмета заміж кажеш вийшла.О! А хто така Настя? Насправді ці дівчата з ОАЕ, Кувайту, Оману і т.д.
b0rg Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:00 #30 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:00 В індонезійській провінції Ачех стартувала кампанія по боротьбі з жіночими обтислими джинсами.Влада провінції виділила 20 тисяч довгих спідниць, які в найближчі два місяці видаватимуть жінкам, одягненим неналежно з точки зору традиційних ісламських норм.Також під заборону потрапив і продаж джинсів у місцевих магазинах. Порушникам загрожує позбавлення ліцензії.Нововведення стосується тільки мусульманок, що проживають в провінції Ачех. Тим не менше, розгорнута місцевою владою кампанія викликала хвилю протесту з боку правозахисників, які вбачають у ній порушення міжнародних та конституційних правових норм."Право судити про те, хто з жінок зодягнений зухвало, надано ісламській поліції. У разі, якщо жінку затримають у джинсах тричі поспіль, їй загрожує двотижневий термін ув'язнення", - заявив губернатор провінції Західний Ачех Рамлі Мансура.За даними поліції, у четвер, 27 травня, затримали 18 жінок, які каталися на мопедах, зодягнені в джинси. У поліцейському відділку у кожної з порушниць вилучили джинси, а натомість дали довгу спідницю. Всіх затриманих відпустили після надання даних про себе та бесіди з мусульманськими духовними особами.Індонезія є країною з найчисленнішим мусульманським населенням у світі. Більшість з 200 мільйонів індонезійських мусульман дотримуються помірних поглядів, проте в деяких консервативних провінціях заборонено вживати алкоголь і цілуватися в публічних місцях.
Natasha Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:17 #31 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:17 Я вважаю, що паранджа - це занадто , а чоловік якщо дуже ревнивий, то і з нею може запідозрити хз що. Я сама не проти одягнути коротеньку спідничку чи плаття по фігурі, але все в міру, щоб не виникало питань куди це я зібралася . А ховати свою жінку від інших навряд чи спасе, якщо вона дійсно схоче скочити в гречку))). А дівчата в паранджі зовсім не страхіття .
IncvizitoR Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:42 #32 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:42 А ховати свою жінку від інших навряд чи спасе, якщо вона дійсно схоче скочити в гречку))).Вірно! Паранджа навпаки може способствувати прелюбодіяніям, якщо одягти паранджу великого розміру то там спокійно можна буде ховати свого залицяльника.
Samhayne Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:57 #33 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 08:57 Кажуть, що в хіджабі (паранджа, це перекручене слово), жінка має спокусливіший вигляд, аніж в коротенькій спідничці і топі. А чому? А тому що в чоловіків є можливість дофантазувати все інше, а коротка спідниця не дає можливость для уяви... Не подобаються вам жінки в хіджабі. маю фото звичайних наших "тёток" , , , виглядає як: робота, додому, досуг. Я вибрала б хіджаб.
IncvizitoR Опубліковано 28 Травня, 2010 в 09:06 #34 Опубліковано 28 Травня, 2010 в 09:06 Нє-нє, на прикріплених фотках без хінджаби теж лишається багато простору, що б дофантазовувати. То у восточних мущин я так понімаю фантазія обмежена. Нормальним пацанам покажи зображення абсолютно оголеної дівчити то всеодно буде над чим фантазувати!
demokrat Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:27 #35 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:27 Та ще один Фактор : Зимою я йду в дублянці на дворі -15 мені на зустріч іде діваха в мініюплі!!!!!!Мені аж холодно стало...По простужують свою жіночу апаратуру, а потім думають : а чого то я неможу завагітніти....Анекдот Сидить металіст в барі , підходить до нього охоронець і питає:Чого ти нацепив цього кілограмового ланцюка ? Він : Щоб виділятись..Охоронник:А чого вісить сережка на пів вуха ?Він : Щоб виділятись...Охоронник: Умом нада виділятись!!!!Дівчата впершу чергу ми вас любим за ваш внутрішній світ!!!!!!А якщо ви йдучи в міні і з великим декольте і поряд хлопець вам розказує , як він вас любить!! Знайте він просто з вами хоче переспати!!!!!!!!!
MrVes Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:44 #36 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:44 Анекдот Сидить металіст в барі , підходить до нього охоронець і питає: Чого ти нацепив цього кілограмового ланцюка ? Він : Щоб виділятись.. Охоронник:А чого вісить сережка на пів вуха ? Він : Щоб виділятись... Охоронник: Умом нада виділятись!!!! Суперський анекдот! Реально порадував геній-охоронець який вибрав професію аби самореалізуватися
difoto Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:50 Автор #37 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 14:50 demokrat, а на цьому інтернет-ресурсі люблять людей з багатим внутрішнім світом, а з такими, як ти, хочуть просто переспати, аби ти трахав не мозок, а те, шо треба.
SunSeth Опубліковано 30 Червня, 2010 в 21:19 #38 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 21:19 А якщо ви йдучи в міні і з великим декольте і поряд хлопець вам розказує , як він вас любить!! Знайте він просто з вами хоче переспати!!!!!!!!!...і фігня, шо ви одружені вже 5-10 років, він гад, в будь-якому випадку, свого доб'ється!!!!!!!!!
Kusya Опубліковано 30 Червня, 2010 в 21:50 #39 Опубліковано 30 Червня, 2010 в 21:50 http://kiwi.kz/watch/l8nmh5haf4l0/в саму точку...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.