Перейти до змісту

Потрібен порада/ремонт пральної машини


Рекомендовані повідомлення

При вибраній любій програмі не стартує. Розібрав, зібрав - електроніка взагалі перестала реагувати...викідати шкода. Купив би електроніку в розумних межах ~100$, а не як співають ремонтнікі з ДПЗ в 200$. Або взяв би на прокат на день перевірити чи дійсно в ній справа. І відповідно рухатися далі по ремонту. Перечитав інфи - основні проблеми: 1)Електроніка 2)Насос 3)Електрозамок

З брудною білизною справляється нова машинка, час не підганяє, але буду вдячний за поради, контакти майстра з "прямими руками" по ремонту, продажу запчастин.

Або як варіант продав би її і лиха не знав :) але поки що не поспішаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Зверніться в майстерню що під мостом на проспекті Перемоги,йти в двори де на базі олію продають.Там поблизу магазин*світлолюкс* Я до своєї старої пралки там ременя купляв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 4 місяця потому...

у мене була схолжа проблема, після включення не реагувала на жодну кнопку. причиною була замкнута кнопка вибору затримки прання. тобто нажалась і заліпла. розробив і все запрацювало. спробуй понажимати всі кнопки. можливо відійде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо, буде корисною наступна інформація:

LG-WD14377EU, пустили 380В, згоріла. З трьох луцьких контор (на ДПЗ біля 6-ї АТС/Завод пластмас (вліво метрів 200)/"точка" на "Старому Ринку" справа від входу в м'ясний павійльон), які відвідав, не наважилась ремонтувати після "швидкої" діагностики в моїй присутності (принаймні, цін/результативності озвучити не змогли).

А ось в Ківерцях, біля автостанції (кінцева 107-го маршруту, над Експериментом), поремонтували, за смішною ціною 70грн. Сказали - запобіжник згорів, і якась прошивка злетіла.

Вже більше року машинка чистить одяг - не натішусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...