Перейти до змісту

ПОЧАЛОСЯ

vanus

Рекомендовані повідомлення

Стартуєм друзі марафон

http://www.pravda.com.ua/news/2010/02/8/4741420/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стартуєм друзі марафон

ти на рідну мову перейшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВОНА ГОНИТЬ

вона достала

напевно такого натворила там в уряді, що не хоче, щоб хтось побачив і розказав))

СУДИ працюють

ахмет думає - йома йо - 2 тайма пройшло, тепер додатковий час - а пенальті будуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки вже можна тупо заявляти "У нас є дані про фальсифікації"-Аудіо/відео...так виставіть це все на офсайті чи роздайте в торентах. Хай всі бачать а не лише обмежені кола людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь виникла асоціація з назвою одного мультфільму - "А Баба-Яга против!"... :g02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЮВТ торгується, бо Европа дулю показала...

Тепер її бентежать думки, на скільки сильноїї візьмуть за сраку, а мо пронесе... і до ВР ввійде з більшістю при умові, якщо заручиться підтримкою на такий хід. Адже вона дала купу обіцянок як новий Президент, а тут вже обіцятиме, як лідер потужної опозиційної фракції.

В Янука теж не дурні сидять - зараз (після інавгурації) основний бій почнеться - стільки гівна вильють... йой, а може і Пашу-Панаму привезуть в рідне затишне СІЗО.

ЮВТ зважує, аналізує і намагається зробити привентивний, якщоне удар, то хоч руцями помахає, для створення простору під маневр.

до чого тут, країна, народ, "лучший геноцид страны" і "нава Єврапєйська країна"?...

Пи.Си. Менше знаєш - краще спиш. Більше знаєш - голосуєш "не підтримую жодного кандидата".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай ще майдан скликає :)

хочу подивитись скільки людей вийде :) без грошей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай ще майдан скликає :)

хочу подивитись скільки людей вийде :) без грошей...

Ну тут просто тучі згущаються, які просто зобовязують звиватися як на сковородці. Одна справа язиком чесати, а інше переслідування/розслідування, ще думаю в неї спитають за її працю. Не зря ж Лазаренка розконсервовують!!! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой згадає проффесор Юльці за дачку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма нічого не зробив, думаю і цей не зможе. "За каждым троном есть более выше чем король" (не помню)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма нічого не зробив, думаю і цей не зможе. "За каждым троном есть более выше чем король" (не помню)

Кучма думав про те як "піти", а цей тільки прийшов і то ще не до кінця ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма думав про те як "піти"

Пам'ятається, підчас того, як Кучма "ішов" находили тіла самоубивць з двома вогнепальними дзюрочками в тім'ячку =) Цікаво, хто і скільки разів себе застрелить зараз =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов кучма с позором. Через рік свого писка на екран показав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми тепер думаєм, як би було непогано, аби той "позор" повернувся ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думаєм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучма: "Усе обнулилося. Я задоволений, що все повертається."

Кучма Данилыч, резко всплывший «из засады» в межтурье с надеждой на сатисфакцию и полную реабилитацию, так сегодня и подытожил: возвращается, мол, моя команда, мои люди, «всё обнулилось, я доволен, что всё возвращается»

Біля ЦВК зібралося близько 4 тисяч людей

На площі Лесі Українки, біля будівлі Центральної виборчої комісії триває мітинг активістів Партії регіонів на підтримку лідера партії, кандидата у президенти України Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як передає кореспондент УНІАН, станом на 16.00 біля ЦВК зібралося близько 4 тисяч осіб.

На площі грає музика та періодично на сцені виступають самі учасники мітингу.

А вот борцы за лучшее будущее!

post-490-1265730313.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мітинг, а це близько 1000 чоловік, що "підтримують" Партію Регіонів триватиме біля будівлі ЦВК України до оголошення переможця виборів - тобто нового президента України. Щоб їм не було скучно - там постійно відбуватимуться виступи музикантів та трансляції по вуличному табло різних включень та звернень...

Інформація із сьогоднішніх новин...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб їм не було скучно - там постійно відбуватимуться виступи музикантів

постійно слухати повалій і павліка? це ж можна умом тронуцца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чєм????? Ти, радной прачітай, хто там , на дімансрациях, шоб патом такіх глупастєй нє гаваріть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шота главный афтар Она курит долго, как би ансамбль не разбушевался, артиста ждут. Говорили же ей на холодном не сидеть.

Хрен на блюде, а не люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чєм????? Ти, радной прачітай, хто там , на дімансрациях, шоб патом такіх глупастєй нє гаваріть.

ну, там же не тільки дімансранти, в ЦВК люді працюют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра має бути звернення Тимошенко до народу... Послухаємо що вона скаже...

Цікаво, що Тигипко сьогодні мирно та спокійно сказав: "Виграв Янек, ну і все класно - знечить Янек буде президентом і ніяких ні-ні". Я чомусь від нього більшого очікував...

Нормально йому мабуть $ дали що б він нічого лишнього не ляпнув... ні перед ІІ-им туром ні зараз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра має бути звернення Тимошенко до народу... Послухаємо що вона скаже...

Цікаво, що Тигипко сьогодні мирно та спокійно сказав: "Виграв Янек, ну і все класно - знечить Янек буде президентом і ніяких ні-ні". Я чомусь від нього більшого очікував...

Нормально йому мабуть $ дали що б він нічого лишнього не ляпнув... ні перед ІІ-им туром ні зараз...

а навіщо йому щось ляпати, щось ляпнути це означає стати на чиюсь сторону, люди проголосували порушень мінімум, шо тут ще говорити. Він свою кампанію і раніше не будував на звинуваченях. Невідомо що буде далі, навіщо псувати стосунки зарання, його напад буде неочікуваним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо він мав сказати?

— Пацани! Айда на барикади за тьотю з німбом! І пох як там люди голосували, мнє нє нравіццо!

Чи як? Чи може Яник не виграв? Чи може забити на результати, бо на сході і в Криму не люди живуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ще задовго до 2 туру писав шо тігіпко уже з яником домовився і ця мовчанка однозначно вигідна обом - тут можна дивуватися тільки якщо юліному "запрошенню" хтось повірив :)

якщо домовились вони, то дострокові вибори в парламент не загорами))

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...