Перейти до змісту

ПОЧАЛОСЯ

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВОНА ГОНИТЬ

вона достала

напевно такого натворила там в уряді, що не хоче, щоб хтось побачив і розказав))

СУДИ працюють

ахмет думає - йома йо - 2 тайма пройшло, тепер додатковий час - а пенальті будуть?

Опубліковано

Скільки вже можна тупо заявляти "У нас є дані про фальсифікації"-Аудіо/відео...так виставіть це все на офсайті чи роздайте в торентах. Хай всі бачать а не лише обмежені кола людей.

Опубліковано

ЮВТ торгується, бо Европа дулю показала...

Тепер її бентежать думки, на скільки сильноїї візьмуть за сраку, а мо пронесе... і до ВР ввійде з більшістю при умові, якщо заручиться підтримкою на такий хід. Адже вона дала купу обіцянок як новий Президент, а тут вже обіцятиме, як лідер потужної опозиційної фракції.

В Янука теж не дурні сидять - зараз (після інавгурації) основний бій почнеться - стільки гівна вильють... йой, а може і Пашу-Панаму привезуть в рідне затишне СІЗО.

ЮВТ зважує, аналізує і намагається зробити привентивний, якщоне удар, то хоч руцями помахає, для створення простору під маневр.

до чого тут, країна, народ, "лучший геноцид страны" і "нава Єврапєйська країна"?...

Пи.Си. Менше знаєш - краще спиш. Більше знаєш - голосуєш "не підтримую жодного кандидата".

Опубліковано
хай ще майдан скликає :)

хочу подивитись скільки людей вийде :) без грошей...

Ну тут просто тучі згущаються, які просто зобовязують звиватися як на сковородці. Одна справа язиком чесати, а інше переслідування/розслідування, ще думаю в неї спитають за її працю. Не зря ж Лазаренка розконсервовують!!! :D

Опубліковано

Кучма нічого не зробив, думаю і цей не зможе. "За каждым троном есть более выше чем король" (не помню)

Опубліковано
Кучма нічого не зробив, думаю і цей не зможе. "За каждым троном есть более выше чем король" (не помню)

Кучма думав про те як "піти", а цей тільки прийшов і то ще не до кінця ;)

Опубліковано
Кучма думав про те як "піти"

Пам'ятається, підчас того, як Кучма "ішов" находили тіла самоубивць з двома вогнепальними дзюрочками в тім'ячку =) Цікаво, хто і скільки разів себе застрелить зараз =)

Опубліковано
Пішов кучма с позором. Через рік свого писка на екран показав.

А ми тепер думаєм, як би було непогано, аби той "позор" повернувся ;)

Опубліковано

не думаєм

Опубліковано

Кучма: "Усе обнулилося. Я задоволений, що все повертається."

Кучма Данилыч, резко всплывший «из засады» в межтурье с надеждой на сатисфакцию и полную реабилитацию, так сегодня и подытожил: возвращается, мол, моя команда, мои люди, «всё обнулилось, я доволен, что всё возвращается»

Біля ЦВК зібралося близько 4 тисяч людей

На площі Лесі Українки, біля будівлі Центральної виборчої комісії триває мітинг активістів Партії регіонів на підтримку лідера партії, кандидата у президенти України Віктора ЯНУКОВИЧА.

Як передає кореспондент УНІАН, станом на 16.00 біля ЦВК зібралося близько 4 тисяч осіб.

На площі грає музика та періодично на сцені виступають самі учасники мітингу.

А вот борцы за лучшее будущее!

post-490-1265730313.jpg

Опубліковано

Мітинг, а це близько 1000 чоловік, що "підтримують" Партію Регіонів триватиме біля будівлі ЦВК України до оголошення переможця виборів - тобто нового президента України. Щоб їм не було скучно - там постійно відбуватимуться виступи музикантів та трансляції по вуличному табло різних включень та звернень...

Інформація із сьогоднішніх новин...

Опубліковано
Щоб їм не було скучно - там постійно відбуватимуться виступи музикантів

постійно слухати повалій і павліка? це ж можна умом тронуцца.

Опубліковано

Чєм????? Ти, радной прачітай, хто там , на дімансрациях, шоб патом такіх глупастєй нє гаваріть.

Опубліковано

Шота главный афтар Она курит долго, как би ансамбль не разбушевался, артиста ждут. Говорили же ей на холодном не сидеть.

Хрен на блюде, а не люди.

Опубліковано

Чєм????? Ти, радной прачітай, хто там , на дімансрациях, шоб патом такіх глупастєй нє гаваріть.

ну, там же не тільки дімансранти, в ЦВК люді працюют.

Опубліковано

Завтра має бути звернення Тимошенко до народу... Послухаємо що вона скаже...

Цікаво, що Тигипко сьогодні мирно та спокійно сказав: "Виграв Янек, ну і все класно - знечить Янек буде президентом і ніяких ні-ні". Я чомусь від нього більшого очікував...

Нормально йому мабуть $ дали що б він нічого лишнього не ляпнув... ні перед ІІ-им туром ні зараз...

Опубліковано
Завтра має бути звернення Тимошенко до народу... Послухаємо що вона скаже...

Цікаво, що Тигипко сьогодні мирно та спокійно сказав: "Виграв Янек, ну і все класно - знечить Янек буде президентом і ніяких ні-ні". Я чомусь від нього більшого очікував...

Нормально йому мабуть $ дали що б він нічого лишнього не ляпнув... ні перед ІІ-им туром ні зараз...

а навіщо йому щось ляпати, щось ляпнути це означає стати на чиюсь сторону, люди проголосували порушень мінімум, шо тут ще говорити. Він свою кампанію і раніше не будував на звинуваченях. Невідомо що буде далі, навіщо псувати стосунки зарання, його напад буде неочікуваним.

Опубліковано

А шо він мав сказати?

— Пацани! Айда на барикади за тьотю з німбом! І пох як там люди голосували, мнє нє нравіццо!

Чи як? Чи може Яник не виграв? Чи може забити на результати, бо на сході і в Криму не люди живуть?

Опубліковано

я ще задовго до 2 туру писав шо тігіпко уже з яником домовився і ця мовчанка однозначно вигідна обом - тут можна дивуватися тільки якщо юліному "запрошенню" хтось повірив :)

якщо домовились вони, то дострокові вибори в парламент не загорами))

Слава Україні!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...