Перейти до змісту

Webmoney

ViKsOn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене знайомий знімає теж через кардшоп, каже втрати десь 3 відсотка, орієнтовно.

Хоча моя тобі порада, поповнюй телефон, так простіше і вроді без комісії. в крайньому випадку поповни телефон комусь знайомому і хай він тоіб нало віддасть.

Опубліковано
в мене знайомий знімає теж через кардшоп, каже втрати десь 3 відсотка, орієнтовно.

Хоча моя тобі порада, поповнюй телефон, так простіше і вроді без комісії. в крайньому випадку поповни телефон комусь знайомому і хай він тоіб нало віддасть.

Теж користуюся кардшопом

3% є нормально

• 8 місяців потому...
Опубліковано

Это что называется, вводить людей в заблуждение, на главной красиво красуется курс 7.94, а при выводе видим тот же курс что и остальных обменников - 7,65-7,7 (с учетом их комиссии 3%, и это вывод на карту, + % банка еще потом изымается )

Опубліковано

а немає якогось простішого способу? а то там треба приписати карточку банку за вебмани кошельком, а для цього треба і ксерокопію паспорта і ксерокопім карточки відіслати, тобто мороки трохи є. А ще сьогодні заходив у приватбанк так там мені взагалі сказали що приватбанк з вебмани непрацює. що робить?)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...