Перейти до змісту

Продам або обміняю з доплатою моб. тел.

Drammer

Рекомендовані повідомлення

З'явилось бажання продати телефончік Motorola V3 чороного кольору. Стан апарату на 4- затертий корпус, але оригінальний, батарея тримає два дні. Телефон не глючіть, шлейф працює на 100% не міняний. Додається USB шнур і зарядка. IMEI в білому списку. Фото викладу по проханню зацікавлених покупців. Стартова ціна 350 грн.

Також доречі можливий обмін сабжами з моєю доплатою. Чекаю пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай фоту

ок сьогодні викладу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так же интересует сколько он юзался, сколько юзалась батарея, ее объем... 2 дня держит ето в каком режиме пользования?

кстати моделей разеров весьма много .. подробнее бы, какая у тебя моделька , имеет ли порт под карту памяти , максимальный объем?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так же интересует сколько он юзался, сколько юзалась батарея, ее объем... 2 дня держит ето в каком режиме пользования?

телефон в користуванні приблизно2,5 рокі, я другий власник телефону, купляв в знайомого, батарею він купував в магазині десь 5 місяців назад. На ній пише ORIGINAL BR 50 3.7V. Але мені мало віриться шо це схоже на оригінал мабуть Китай. Нарахунок в режимі юзання, батарея витримує до 40-50 хв розмов, але це я так на глаз прикінув. На мій розсуд, батарею потрібно міняти, але якщо не тяжко на ніч ставити на зарядку, то її ще можна використовувати, можливо потрібно її розігнати, чесно не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати моделей разеров весьма много .. подробнее бы, какая у тебя моделька , имеет ли порт под карту памяти , максимальный объем?

Модель телефона така як вписана в темі, можна сказати самий простенький рейзер, об'єм пам'яті 5,5 мб, на флеху порта немає. Доречі телефон сертифікований, присутня російська розкладака, виробник MADE IN SINGAPORE.

Коротко про телефон

исплей

- Цвета: 262144

- Разрешение: 176 х 220 пикселей

- TFT матрица

Внешний дисплей

- Разрешение: 96 х 80 пикселей

- Цвета: 4096

- CSTN матрица

Сигналы вызова

- Мелодии: можно использовать МР3 в качестве звонка

- Виброзвонок

- Полифонические мелодии

Оформление

- Тип корпуса: Книжка

- Цвет корпуса: черный

- Антенна: Встроеная

Развлечения

- Игры

- Java: MIDP v2.0

- Фотокамера: встроенная, на 0,3 мегапикселя, разрешение до 640х480 пикселей, 4х zoom

- Загружамые картинки, игры, мелодии и приложения

Мобильный интернет

- WAP: 2.0

- GPRS: Class 10

- E-mail клиент

Органайзер

- Диктофон

- Календарь

- Часы

- Будильник

- Калькулятор

- Конвертер валют

- Планировщик

Память

- 5.5 Мб встроенной памяти

Телефонная книга

- На 1000 номеров

- Память на 10 входящих, 10 исходящих и 10 пропущенных вызовов

- SMS

- EMS

- MMS

Коммуникации

- USB Interface

- BlueTooth

Другое

- Функция громкой связи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то-есть мобила чисто на позвонить.. жаль, всегда нравились моторолки дизайном но функционал не блещет...

только за дизайн платить не хочется .. сорри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то-есть мобила чисто на позвонить.. жаль, всегда нравились моторолки дизайном но функционал не блещет...

только за дизайн платить не хочется .. сорри

;) MP3 присутнє, камера хоч і 0,3 але фоткі виходять нормальні, графіка меню досить не погана, дизайн прікольний. Якщо тобі потрібно щось більше купуй смартфона, там присутнє багато не потрібних цяцьок. А так за 350 грн нормальний апарат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отсутствие памяти существенный недостаток, делающий бессмысленным наличие камеры и мп3 поддержки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Продано.

Закрийте тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...