Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Даний опен ейр є першим подібним заходом на Волині...

Усі робиться вперше і відповідно заради розвитку клубного руху на Волині...

Усі діджеї виступатимуть безкоштовно, заради ідеї та публіки....

На жаль, запрошувати діджеїв з інших міст ми не маємо ще поки змоги, адже коштів на це немає!

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Та ні , я мав на увазі так, на майбутнє, у наші клуби чи ще кудись у(за, попід) Луцьк.

Просто обговорювалось клубжиття,пропозиції, "кого б почути?" , то я і запропонував

можливо реальні варіанти.

забув дописати:

Dj Veronika

"Профессиональную работу начала в 2002 году став резидентом клуба Бит, хотя интерес к электронной музыке развился задолго до становления Вероники как диджея.

Очень быстро Вероника становится одним из самых уважаемых и популярных диджеев г.Львова. Вскоре начались гастроли, география которых постоянно расширяется. Регулярные поездки по многим городам Украины. Была приглашена в клубы России, Беларуси, Польши, Венгрии. Участница многих широкомасштабных проектов, таких как Казантип 04/05/06, I Love Techno UA 03/04/05, To4ka 05/06, Электроосень 03/04/05, Techno.net.ua и др.

Играла вместе со многими звёздами украинской и зарубежной клубной сцены, такими как: Chris Liberator, Hyper, Fashist, Володя Фонарь, Ондрик, Лёша Конь, Mays, Cannon Project, Сухарь, Shushukin, Урман, Energun, MISC (Germany), Tetsuo (Norway), Sami Koivikko (Finland), Christian Fischer (Germany), Frank Muller aka Beroshima (Germany), Mario Ranieri, Szhirosh (Hungary, M47)....

За свой оригинальный стиль подачи музыкального материала её неофициально назвали Техно-Леди Украины.

В 2006 году Вероника начинает заниматься промоутерской деятельностью. Её личный проект Solo Sound Promo стремительно набирает обороты. Также является участницей проекта Audiolove.

Основные стили: техно, электро-тех, электро, минимал,breaks'

Любимый лейбл: Border Community

Любимый исполнитель: Agoria"

з її сторінки взято.

Опубліковано

невже я дома :) !!!! тількі добрався до компа. КОНЯКА :) все було просто супер. хто був той знає, а хто пропустив - я йому співчуваю. хто має якісь фоткі, викладайте сюда.

Опубліковано

ИХМО

музыка полнейшая лажа, ну в Луцке ничего лутше и не ожидаешь, как всегда диджей играл то что ему сказали играть, так как наш сельский контингент больше ничего и ни какой музыки не воспринимает.... как это все надоело... надо ездить на вечеринки в клубы в другие города! а в целом атмосфера мне понравилась, не жалею что вывалил 50 ре, было прикольно все, кроме музыки!!!

Опубліковано

Сразу скажу... не согласен с Артемом... насчет того, что Конь играл то что ему сказали...

он играл то, что ему хотелось... это было видно...

Мне более менее понравилось... были такие треки, что пол как будто уносило...

Кароче норм...

Жду фоток...

Опубліковано

согласен с flydancer. надо знать куда ити. неужели ты неслышал раньше что конь играет, ти что думал он хаус играть будет..??? да играл первым треком, я аж охренел когда он поставил попсовый трек фашиниста свингл, но потом всё понотам отыграл сет ЖЕСТЬ, что и надо было ожыдать.

Опубліковано

Блін, згоден з більшістю, КОНЬ грав просто супер і ніякого впливу з боку адміністрації клуба на нього не було!!!

To Artem 87 Хіба шо тебе воно так розчарувало бо ти хотів почути i'm In Love With Your Brother... la la la la lal la..... З якої він мало не кожен свій сет починав років 2 назад!

КОНЬ відіграв на вищому рівні, відчуваючи коли і який трек необхідно вліпити, ще раз довівши, що він не дарма №1!!!!

Опубліковано

Як там пройшов оупен ейр в Рожищі?

Хто був на вихідних на Світязі? Зефір рулить, Нєба з Токіо всіх на кускі порвали)

Опубліковано
Як там пройшов оупен ейр в Рожищі?

Хто був на вихідних на Світязі? Зефір рулить, Нєба з Токіо всіх на кускі порвали)

:)

Не всіх.

Ніде в світі немає таких зірок, як в нас. Ги

Опубліковано

каРОЧЕ повна дупа

ну я так думаю

коли мене витягнули уже на 3 день після Лагуни і Метро

то я на Коня не хотів іти але прийлось 0 шо ради Вас друзів не зробиш

конктретно скажу коли рубав Дастін мені сподобалось більше

ніж Конь, у Сендера були спецефекти яб так назвав а у Коня робота на вінілах була

на високому рівні але музика по простому по народному ЯК У ВСІХ

тому не шкода грошей бо гарно відпочив але не то очукував це сто пудов

:) За Ваші прогресиви в народі З ЯКОГО ТИ ОУПЕН ейРа брат -)))

Валіку респект !

Опубліковано

:friday: З ЯКОГО ТИ ОУПЕН ейРа брат -)))

Да ця фраза загнала в тупік не одну людину на цих вихідних :D:D:P:ok:

Опубліковано

а мне интерестно кто в наших клубах организовует вечеринки к примеру в 3000 и в метро............??? отзовитесь.......

Опубліковано

НА Коне в Метро было просто АтУеННо!!! Я блин просто взлетал от кайфа!!! ХОЧУ ЕЩЕ!!!

Опубліковано

Всеж такі знову голосуем кого хотіли би почути.

BUT SORRY це все буде десь ближче до серпняю. :)

Опубліковано
Всеж такі знову голосуем кого хотіли би почути.

BUT SORRY це все буде десь ближче до серпняю. :)

хотел бы Мейса услышать у нас.......... хотя Бьюти тож ничё вроде....

Опубліковано

Увага! Увага! Увага!

Сьогодні (27.06.2007) о 20.00 в ефірі програми "Лифт В Небо" яка виходить на хвилях Kiss FM, буде звучати мікс нашого земляка DJ Tokyo!

Від Вашого голосування залежить, те чи поїде ця людина цього року на фестиваль електронної музики Казантип і відіграє там свій сет! Проголосувати можна на сайті kissfm.ua в розділі голосування!

Отож всі слухаємо і підтримуємо!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...