Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А мне Конь не нравится....

Чого?

Странный вопрос, неужели он должен нравиться всем? :P Во-первых, он попросту играет не совсем в моем стиле. Во-вторых, он неоднократно зарекомендовывал себя, как "не ахти личность" с прекрасно развитой звездной болезнью, это тоже не плюс...

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Це той Кінь має приїхати, який випиває під час сета ? о_О

Кінь Він Один. Саме той який випиває,внюхює,ковтає і кальян смокче за пультом)

І грати буде тільки ту музику яку сам вважає за потрібне, бо на наших любителів комерції йому з високої гори... :P;)

Опубліковано

Кінь Він Один. Саме той який випиває,внюхює,ковтає і кальян смокче за пультом)

І грати буде тільки ту музику яку сам вважає за потрібне, бо на наших любителів комерції йому з високої гори... ;);)

Мдя... :blink:

Я, для прикладу, проти наркоти, випивки і тд і тп зі сторони джедая..адже, у даному випадку, він подає поганий приклад для клаберів..дехто, певне, і копіює його звички...думаю зірки естради, джедаї та всі у цьому дусі повинні бути зразком для людей..а то - нанєц .

Можливо саме тому він і Конь...
Я би інше визначення йому підібрав би, але казати не буду з етичних міркувань . ;)
Опубліковано

Ну шо ви так хотіли прогресу..,??? тримайте!!

НАША ГОЛОВНА МЕТА ЗІБРАТИ ЯК ОМОГА БІЛЬШЕ НАРОДУ.

такшо зараз і вподальшому все залежить від вас.!!!

дивись тут

post-1782-1179394330.jpg

Опубліковано
Ну шо ви так хотіли прогресу..,??? тримайте!!

НАША ГОЛОВНА МЕТА ЗІБРАТИ ЯК ОМОГА БІЛЬШЕ НАРОДУ.

такшо зараз і вподальшому все залежить від вас.!!!

:D;)

Опубліковано

А я вчера заказал билет на Global Gathering!!!

Кто еще не в курсе: 14 июля, Аеродром "Чайка", Киевская обл. село Петропавловская Борщаговка

с 14.00 до 6.00

Аццкое отвисалово Мега-open-air-фестиваль

Sasha

John Digweed

James Zabiela

Gabriel & Dresden

Erick Morillo

Danny Howels

MANDY

Micky Slim

James Algate

Paul Thomas

Green Velvet

SCSI 9 (Live)

Eston

Как вам списочек? Есть еще желающие? Билеты заказываем по телефону 8-800-507-6000 Кто со мной? Тугезэр оно как-то веселей будет :D

Опубліковано
А я вчера заказал билет на Global Gathering!!!

Кто еще не в курсе: 14 июля, Аеродром "Чайка", Киевская обл. село Петропавловская Борщаговка

с 14.00 до 6.00

Аццкое отвисалово Мега-open-air-фестиваль

Sasha

John Digweed

James Zabiela

Gabriel & Dresden

Erick Morillo

Danny Howels

MANDY

Micky Slim

James Algate

Paul Thomas

Green Velvet

SCSI 9 (Live)

Eston

Как вам списочек? Есть еще желающие? Билеты заказываем по телефону 8-800-507-6000 Кто со мной? Тугезэр оно как-то веселей будет :D

а по чём билеты........? они до последнего дня будут или есть ограничение.....=)?? если получится тож поеду.......=)

Опубліковано
Ну шо ви так хотіли прогресу..,??? тримайте!!sizec/sizec НАША ГОЛОВНА МЕТА ЗІБРАТИ ЯК ОМОГА БІЛЬШЕ НАРОДУ. такшо зараз і вподальшому все залежить від вас.!!! дивись тут

супер!!! начінаєм собирать народ...

де флаєра взять? ;)

Опубліковано

де флаєра взять? :)

Флаера будуть роздрукованы завтра. завтра и можна буде взять. пишіть в аську рішим

310201724

Опубліковано

прикольный флаер <_<

post-1782-1179394330_thumb.jpg

жалко, что тут "+" низзя ставить, так бы за все прикольные вечера устроеные WhiteFly-ем "+" ставил :blink:

Опубліковано
а по чём билеты........? они до последнего дня будут или есть ограничение.....=)?? если получится тож поеду.......=)

На данный момент билет стоит 120 грн, но, чем ближе к дню акции - они будут дорожать, так что лучше заказать уже сейчас

Да, и кстати, у меня тут есть парочка флаеров , которые дают скидку на вход в клуб "Алекс" в Киверцах. Я там буду играть в субботу, 19 мая. Отдам флаера в добрые руки - будете моей командой поддержки <_<

Опубліковано

Да, и кстати, у меня тут есть парочка флаеров , которые дают скидку на вход в клуб "Алекс" в Киверцах. Я там буду играть в субботу, 19 мая. Отдам флаера в добрые руки - будете моей командой поддержки :)

Я б невідмовився

:)

Опубліковано
прикольный флаер :mdr:

post-1782-1179394330_thumb.jpg

жалко, что тут "+" низзя ставить, так бы за все прикольные вечера устроеные WhiteFly-ем "+" ставил :D

УЖЕ Є ФЛАЕРА!!! беріть поки е бо потім небуде. можна взяти в 3000 або в мене 80636415410

будуть ось такі:

post-1782-1179495434.jpg

Опубліковано
2 Sereguk:

Чего не пришел вчера?

:( хто не прийшов?) :P

Я був :) , але не довго, прихворів здається троха :o )

Доречі на рахунок флаєрів я пожартував :ok: )

Опубліковано

Тьху...так чего не подошел? Хотя бы так, познакомиться... Нифига непонимаю.... :)

:) чувачьок який за світло розказував то я) :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...