Zeuss Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 17:41 #1 Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 17:41 "...Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах."(с) М. Булгаков.Протягом трьох днів відкриваю розділ "Політика" і спостерігаю загальну істерію. Янукович жжот, компромати, цитати з заяв і т.д. Танці з бубном навколо абсурду або фарсу, який створили на давно заїздженому штампі всепоглинаючого Донецького зла.Захоплююча і гостросюжетна трилогія. Де третя серія - "Месть сітхав Данєцкіх".Найбільше мене усміхнуло висловлювання "Про прихід до родича пацанчегів з ультиматумом перепису прав власності на фірму". З 2004 року я чув 101 варіацію на цю тему, а корені цієї історії йдуть ще з Білорусії.От мені цікаво, відколи "безпринципний дешевий популізм" який льється з уст мадам Ю. трактується як "прозахідний", тобто це та програма - яку ми підтримуємо? Де там в словах конструктив? У мене складається враження істерики: призов Вона відміняє, тулить якісь незрозумілі схеми "шарового" житла, бюджетники - держслужбовці, євро 2012 до якого Вона не має ніякого відношення, навіть програний в суді шельф і відносини з Румунією згадала.Ітак - брєд на тему я всіх врятую, на мою думку, не сильно відрізняється від "почую кожного."Ідемо далі...Правильно було написано те, що за кожною фігурою стоїть "група людей"(їх ще люблять називати кланами). Донецький "бандітський" і проросійський клан нам чужд, а от напівДніпропетровський з темними конячками і фінансуванням деякими куклаводами у вигнанні - виявляється істинно наш. Аналізувати економіку в "післяпомаранчевий" період не буду там багато спірних моментів.А якщо по суті, то різниці у виборі між Ю і Я для нас, жителів цього форуму не-ма-є. Ми голосуємо за переділ сфер впливу. А нам від цього переділу ні холодно ні жарко.Єдиним позитивним моментом даних виборів буде шанс трансформувати "праві політичні сили", а лідерам цих партій зробити належні висновки.Тому вертаючись до початку моєї писанини. Давайте не будемо вдаватись в істерику і сіяти "разруху" в голови тих, хто читає теми цього розділу.
Yarchik Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 17:49 #2 Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 17:49 А якщо по суті, то різниці у виборі між Ю і Я для нас, жителів цього форуму не-ма-є. Ми голосуємо за переділ сфер впливу. А нам від цього переділу ні холодно ні жарко.Ну, не зовсім так.Як помаранчеві прийшли до влади - як сфери впливу переділилися? Та практично ніяк. "Криворіжсталь" перепродали (а Пінчук навіть не оскаржував цього), і "РосУкрЕнерго" прибрали. Так що, імхо, прихід до влади Юльки не означатиме ніякого тотального переділу сфер. Так десь, локально - можливо.А от східні хлопці мають куди більші економічні апетити. Вони з великим задоволенням знову дорвуться до енергетики, опустять на дно "Нафтогаз", створять "РосУкрЕнерго-2" і продадуть українську трубу. Ну, або здадуть в оренду на 300 років.Так що, імхо, переділ сфер впливу можливий саме в разі приходу до влади білоблакитних.зі. А от якщо сферою впливу вважати і посади - прокурорські, обл-міськ-райдержадміністрації - то це буде конкретний переділ цих сфер. І біло-блакитні, якщо їм зараз дати шанс - зроблять все, аби через 5 років у нас не було можливості їх здихатися. Згадай, з якою пофігістською заточкою Ківалов оголошував результати, проголошуючи Яника президентом? Вони це можуть.
Zeuss Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 18:00 Автор #3 Опубліковано 3 Лютого, 2010 в 18:00 Сфери впливу це не тільки "купи-продай". Контроль пріоритетів архіважлива ціль. Чого і добивається мадам Ю.Труба це міф.По енергоресурсах - я більш чим впевнений що маржа "РосУкрЕнерго" на даний момент акумулюється з зовнішньої сторони. А від перестановки доданків сума не міняється.
IncvizitoR Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:58 #4 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:58 Істерії тут нема, дискутують два табори сторонників двох різних претендентів.Оскільки вибір треба робити між двома скользкими лічностями то дуже яскраво предстоящий вибір ілюструє слідуючий лінкУвага! ненормативна лексика детектед!
Volyniaka Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:07 #5 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:07 IMXO після виборів, хто б не переміг, мало що зміниться. По-перше кандидати - одного поля ягоди; по-друге, як в однієї, так і в іншої сторони є досить потужні ресурси і сили, щоб контролювати (будучи в опозиції) своїх опонентів. Хоча,звісно, перерозподіл грошових потоків таки відбудеться,особливо в ключових галузях. === Шкода, що нам ще довго чекати на "свого Вашингтона"... Ось..
Songoku Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:41 #6 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 12:41 Сьогодні на роботі відбулась дискусія: економіст доказувала що хай-но вибори і засяє сонце, і всі фінансові негаразди щезнуть. Постійно йшла теза - "Юлька молодець, їй просто не дають працювати", після н-го ведення її ж думок і обгрунтування нею ж, що вона помиляється вона буркнула до мене ну і голосуй за бандюків.До чого це все??Да до того що я їй показав що це тупік, що це не вибір в президенти - це вибір з однієї бочки. Але будь-які розумні доводи підкриплені фактами ніщо перед українським "елехторатом"... Більшість голосує строго програмовано, загнане в строгі рамки, які для свідомої людини невидимі....3.ЬІ. А Юля така ж як Яник, теж без 5-ти хв Зек у 1998р., от тільки хапанула достатньо щоб відкупитися.
usd1 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 09:54 #7 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 09:54 растет правосознание......... Вот нашел видео на тему выборов, думаю подойдет и к нашим кандидатам!!! http://www.youtube.com/watch?v=odbvKGD_Q_U
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.