Перейти до змісту

"... Следовательно разруха в головах"

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

"...Это вот что: если я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну у себя в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах."

(с) М. Булгаков.

Протягом трьох днів відкриваю розділ "Політика" і спостерігаю загальну істерію. Янукович жжот, компромати, цитати з заяв і т.д. Танці з бубном навколо абсурду або фарсу, який створили на давно заїздженому штампі всепоглинаючого Донецького зла.

Захоплююча і гостросюжетна трилогія. Де третя серія - "Месть сітхав Данєцкіх".

Найбільше мене усміхнуло висловлювання "Про прихід до родича пацанчегів з ультиматумом перепису прав власності на фірму". З 2004 року я чув 101 варіацію на цю тему, а корені цієї історії йдуть ще з Білорусії.

От мені цікаво, відколи "безпринципний дешевий популізм" який льється з уст мадам Ю. трактується як "прозахідний", тобто це та програма - яку ми підтримуємо? Де там в словах конструктив? У мене складається враження істерики: призов Вона відміняє, тулить якісь незрозумілі схеми "шарового" житла, бюджетники - держслужбовці, євро 2012 до якого Вона не має ніякого відношення, навіть програний в суді шельф і відносини з Румунією згадала.

Ітак - брєд на тему я всіх врятую, на мою думку, не сильно відрізняється від "почую кожного."

Ідемо далі...

Правильно було написано те, що за кожною фігурою стоїть "група людей"(їх ще люблять називати кланами). Донецький "бандітський" і проросійський клан нам чужд, а от напівДніпропетровський з темними конячками і фінансуванням деякими куклаводами у вигнанні - виявляється істинно наш. Аналізувати економіку в "післяпомаранчевий" період не буду там багато спірних моментів.

А якщо по суті, то різниці у виборі між Ю і Я для нас, жителів цього форуму не-ма-є. Ми голосуємо за переділ сфер впливу. А нам від цього переділу ні холодно ні жарко.

Єдиним позитивним моментом даних виборів буде шанс трансформувати "праві політичні сили", а лідерам цих партій зробити належні висновки.

Тому вертаючись до початку моєї писанини. Давайте не будемо вдаватись в істерику і сіяти "разруху" в голови тих, хто читає теми цього розділу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо по суті, то різниці у виборі між Ю і Я для нас, жителів цього форуму не-ма-є. Ми голосуємо за переділ сфер впливу. А нам від цього переділу ні холодно ні жарко.

Ну, не зовсім так.

Як помаранчеві прийшли до влади - як сфери впливу переділилися? Та практично ніяк. "Криворіжсталь" перепродали (а Пінчук навіть не оскаржував цього), і "РосУкрЕнерго" прибрали. Так що, імхо, прихід до влади Юльки не означатиме ніякого тотального переділу сфер. Так десь, локально - можливо.

А от східні хлопці мають куди більші економічні апетити. Вони з великим задоволенням знову дорвуться до енергетики, опустять на дно "Нафтогаз", створять "РосУкрЕнерго-2" і продадуть українську трубу. Ну, або здадуть в оренду на 300 років.

Так що, імхо, переділ сфер впливу можливий саме в разі приходу до влади білоблакитних.

зі. А от якщо сферою впливу вважати і посади - прокурорські, обл-міськ-райдержадміністрації - то це буде конкретний переділ цих сфер. І біло-блакитні, якщо їм зараз дати шанс - зроблять все, аби через 5 років у нас не було можливості їх здихатися. Згадай, з якою пофігістською заточкою Ківалов оголошував результати, проголошуючи Яника президентом? Вони це можуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сфери впливу це не тільки "купи-продай". Контроль пріоритетів архіважлива ціль. Чого і добивається мадам Ю.

Труба це міф.

По енергоресурсах - я більш чим впевнений що маржа "РосУкрЕнерго" на даний момент акумулюється з зовнішньої сторони. А від перестановки доданків сума не міняється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Істерії тут нема, дискутують два табори сторонників двох різних претендентів.

Оскільки вибір треба робити між двома скользкими лічностями то дуже яскраво предстоящий вибір ілюструє слідуючий лінк

Увага! ненормативна лексика детектед!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IMXO після виборів, хто б не переміг, мало що зміниться.

По-перше кандидати - одного поля ягоди;

по-друге, як в однієї, так і в іншої сторони є досить потужні ресурси і сили, щоб контролювати (будучи в опозиції) своїх опонентів.

Хоча,звісно, перерозподіл грошових потоків таки відбудеться,особливо в ключових галузях.

===

Шкода, що нам ще довго чекати на "свого Вашингтона"... :(Ось..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на роботі відбулась дискусія: економіст доказувала що хай-но вибори і засяє сонце, і всі фінансові негаразди щезнуть. Постійно йшла теза - "Юлька молодець, їй просто не дають працювати", після н-го ведення її ж думок і обгрунтування нею ж, що вона помиляється вона буркнула до мене ну і голосуй за бандюків.

До чого це все??

Да до того що я їй показав що це тупік, що це не вибір в президенти - це вибір з однієї бочки. Але будь-які розумні доводи підкриплені фактами ніщо перед українським "елехторатом"... Більшість голосує строго програмовано, загнане в строгі рамки, які для свідомої людини невидимі....

3.ЬІ. А Юля така ж як Яник, теж без 5-ти хв Зек у 1998р., от тільки хапанула достатньо щоб відкупитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

растет правосознание......... :D Вот нашел видео на тему выборов, думаю подойдет и к нашим кандидатам!!!

http://www.youtube.com/watch?v=odbvKGD_Q_U

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...