Перейти до змісту

Diablo II

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дивуюсь з вас і вашої неосвідченості світу Д2 :lol: . Убер Ді, Мефа ви також в локалці шукать будете ? :D

Да і вам не зрозуміла такa ціль як МF.

Все цікаве на Хелі, весь шмот там же, його вибити потрібно, куча часу піде :). І зрозуміти що і як, і при якіх варіантах використовувати - все чекає вас де ? - на Хелі.

Грати в доморощені лоадери = подуріти на картінгу і вважати себе Шумахером.

Першоджерело

Опубліковано

ложил я на Убера, на Магік Файнд і на Мефа с большой колокольни, самый кайф было поднимать BattleNet хервер на свом ПК, а дальше просто ностальгия за Д2 сыграла, я и на первых локациях не против покачаться!!!

Опубліковано

Naruto Я діаблу 2 грав навіть не дома і не на своєму компі. Проходили по черзі в хлопця дома без інета і т.д. Проякого Uber Diablo ти говориш, коли навіть інету не було людського а гра була куплена на піратському диску.

ЇЇ по мережі толком не грали. Зрештою, сінгл плейер теж має свої переваги і приколи.

Намагався колись грати чийсь самоклепомод... :_20: жах. .Да я розумію, нові монстри, нові речі і т.д. Не моє. Класика рулить.

Опубліковано

народ а тут ктото некромантом серьёзно играл?

интересует пару нюансов по раскачке)

тока ненада мне ссылки с нета кидать

и вообще почемубы не поделится своими раскачками)))

Опубліковано
ложил я на Убера, на Магік Файнд і на Мефа с большой колокольни, самый кайф было поднимать BattleNet хервер на свом ПК, а дальше просто ностальгия за Д2 сыграла, я и на первых локациях не против покачаться!!!

Я радий за тебе, тиканнями пальцями і т.д думаю переживеш по закінченні своєї плідної праці на свому "BattleNet хервер"ові :)

2 Женя - які моди ? як знайти убер монстрів і при якій затраті часу на пошук ключів - і це все на першоджерелі можна прочитать :)

А що некр ? Ти ціль постав - PvP чи PvM, а далі онлі пойзон чи онлі сумонер. Гібрид не рулить за відсутності сінерджі.

Дозвольте повторить - орігінал онлі на офф, Алькара як варіант для русговорящіх. А то більшість якость туго сприймає і зявляються велосипеди то з квадратними чи трикутними колесами - вибачте за порівняння.

Опубліковано

наруто)

суть вопросо такова

если поёзон некра качать какон ся будет чуствовать против мобов с резистами на яд?

и если качать кости они магический дамаг дают?

Опубліковано

Тут все просто - пойзон нова + сінерджі (пойзон експлойжен і пойозн дагер) = 60 статів

зуби, армор по 1 стату

костяна стіна (сінержі армора більше дає ніж прокачка самого армора) - як обороний скіл - заміна сумонну

А костяну темніцу не вкідувати ні 1 стата !!!! - поясную - є сапожкі мороввалк які дають +33 стата для темніци, але при вкінутому хоч 1 стату це не спрацьовує.

З проклять так десь до 16 статів на - лов ресіст

А тепер боротьба з імунами - труп + Корпс експлоужен (5-7 статів) - далі росте лише радіус і це все під аурою (ампліфай демедж)+варвар (або пал з 2 акта - тут підбирати нада якій саме підходить - від свого шмота, резів). і аура апліфай, або уповільнення і кормити бутильками варва :(

Проблема трупаків нарити да і проблеми виникають такі - Темніца Діабли (аналог боне прійсон-темніци) імун до пойзона. Тут спасе телепорт зі шмоткі (броня Енігма) або в місто, якщо вийде. Але краще не підбігати близько - найомнік справуу зробить в залежності від аури на Діабло. І 2 головна неувязка - в Троне оф Дестракшен - 1 волна полюбому буде імун - лажово коли 4 або 5. В цьому випадку трупи не взривать а чекати моменту.

Ще як один варіант - дибільний екстримізм :) - кінджал з ігноре таргет дефенс - і твій удар пойзон дагером проходить :). Але на Хеллі особливо не поексперемтуєш.

З прокачкі статів - сила лише під броню - в мене без стартового шмота (з інших ігр) вийшло 140 :(, є така лажа як обнулення сервера.

Мана - жодного здається не тикав.

Ловкость - !!!!! - головне - без втягування в дебрі формул, підрахунку фреймів і т.д. - щоб на Хеллі було не менше 75% - частину дає щіт, але вкідати придеться багато.

Залишок - кідати в віталіті.

Тактіка - біжиш напролом - лов резіст - нова, і далі побіг (до іншої кучі). Як не дибно після нови моби ломляться на тебе (боне валл), нова і хватає їм вже і варвара і експлоужена якщо модні.

Правда є нюанси: влом вертатись і збирати шмот, якщо дефенс слабенький (до 75%), то не спасе і прокачаний по максу армор з сінержі :(.

А математика по армору - +1 на армор дає 10%, а +1 до костяної стіни +15% до армора :) + мороввалк дають +33=330%

Вибач за граматику.

Опубліковано

чтобы не засорять темку

скинь мне первоисточник

там наверное и другие гайды есть)

просто есть пару нюансов у каждого перса каторые заводят в тупик)

думаю не тока мне будет интересно почитать)

Опубліковано

Я качав просто:

Костяна стріла , Броня Кровний голем та Залізна діва. Пустив голема, прокляв дівою, і монстер сам себе б'є. Стоїш збоку і п'єш житуху, щоб голем не здох. , ну, і періодично стрілою . + варвар чи там лучніца допомагає.

Опубліковано

женя тока в ПвП ты недалеко уедеш)

П.С. поетому я играю паладином восновном)

у него тока 2 раскачки и всё)

Опубліковано

хтось казав що зальє діабло 2 русифіковану , я щось нічого не бачив на фтп

Опубліковано

залил

архив diablo2(full)

в архиве: руссификатор+сама игра(3 образа с видео)+патч 1.12

наслаждайтеся

Опубліковано
залил

архив diablo2(full)

в архиве: руссификатор+сама игра(3 образа с видео)+патч 1.12

дякую :friday:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Для сервера нада машинка, типу Р3 500 та 512 Озу. ну, і вінта гіг на 20. Там може стати 3 сервера Д'ябла, Варкрафт і Старкрафт.

Якщо щось схоже знайду - то маякну. Або, бажаючі нехай приєднуються.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...