Перейти до змісту

Diablo II

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Вони в нетІ доступні. Пошукати і можна знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

я эти фокусы все знаю ), лучше побольше народу насобирать, пока начальные уровни...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивуюсь з вас і вашої неосвідченості світу Д2 :lol: . Убер Ді, Мефа ви також в локалці шукать будете ? :D

Да і вам не зрозуміла такa ціль як МF.

Все цікаве на Хелі, весь шмот там же, його вибити потрібно, куча часу піде :). І зрозуміти що і як, і при якіх варіантах використовувати - все чекає вас де ? - на Хелі.

Грати в доморощені лоадери = подуріти на картінгу і вважати себе Шумахером.

Першоджерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ложил я на Убера, на Магік Файнд і на Мефа с большой колокольни, самый кайф было поднимать BattleNet хервер на свом ПК, а дальше просто ностальгия за Д2 сыграла, я и на первых локациях не против покачаться!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Naruto Я діаблу 2 грав навіть не дома і не на своєму компі. Проходили по черзі в хлопця дома без інета і т.д. Проякого Uber Diablo ти говориш, коли навіть інету не було людського а гра була куплена на піратському диску.

ЇЇ по мережі толком не грали. Зрештою, сінгл плейер теж має свої переваги і приколи.

Намагався колись грати чийсь самоклепомод... :_20: жах. .Да я розумію, нові монстри, нові речі і т.д. Не моє. Класика рулить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ а тут ктото некромантом серьёзно играл?

интересует пару нюансов по раскачке)

тока ненада мне ссылки с нета кидать

и вообще почемубы не поделится своими раскачками)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ложил я на Убера, на Магік Файнд і на Мефа с большой колокольни, самый кайф было поднимать BattleNet хервер на свом ПК, а дальше просто ностальгия за Д2 сыграла, я и на первых локациях не против покачаться!!!

Я радий за тебе, тиканнями пальцями і т.д думаю переживеш по закінченні своєї плідної праці на свому "BattleNet хервер"ові :)

2 Женя - які моди ? як знайти убер монстрів і при якій затраті часу на пошук ключів - і це все на першоджерелі можна прочитать :)

А що некр ? Ти ціль постав - PvP чи PvM, а далі онлі пойзон чи онлі сумонер. Гібрид не рулить за відсутності сінерджі.

Дозвольте повторить - орігінал онлі на офф, Алькара як варіант для русговорящіх. А то більшість якость туго сприймає і зявляються велосипеди то з квадратними чи трикутними колесами - вибачте за порівняння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наруто)

суть вопросо такова

если поёзон некра качать какон ся будет чуствовать против мобов с резистами на яд?

и если качать кости они магический дамаг дают?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут все просто - пойзон нова + сінерджі (пойзон експлойжен і пойозн дагер) = 60 статів

зуби, армор по 1 стату

костяна стіна (сінержі армора більше дає ніж прокачка самого армора) - як обороний скіл - заміна сумонну

А костяну темніцу не вкідувати ні 1 стата !!!! - поясную - є сапожкі мороввалк які дають +33 стата для темніци, але при вкінутому хоч 1 стату це не спрацьовує.

З проклять так десь до 16 статів на - лов ресіст

А тепер боротьба з імунами - труп + Корпс експлоужен (5-7 статів) - далі росте лише радіус і це все під аурою (ампліфай демедж)+варвар (або пал з 2 акта - тут підбирати нада якій саме підходить - від свого шмота, резів). і аура апліфай, або уповільнення і кормити бутильками варва :(

Проблема трупаків нарити да і проблеми виникають такі - Темніца Діабли (аналог боне прійсон-темніци) імун до пойзона. Тут спасе телепорт зі шмоткі (броня Енігма) або в місто, якщо вийде. Але краще не підбігати близько - найомнік справуу зробить в залежності від аури на Діабло. І 2 головна неувязка - в Троне оф Дестракшен - 1 волна полюбому буде імун - лажово коли 4 або 5. В цьому випадку трупи не взривать а чекати моменту.

Ще як один варіант - дибільний екстримізм :) - кінджал з ігноре таргет дефенс - і твій удар пойзон дагером проходить :). Але на Хеллі особливо не поексперемтуєш.

З прокачкі статів - сила лише під броню - в мене без стартового шмота (з інших ігр) вийшло 140 :(, є така лажа як обнулення сервера.

Мана - жодного здається не тикав.

Ловкость - !!!!! - головне - без втягування в дебрі формул, підрахунку фреймів і т.д. - щоб на Хеллі було не менше 75% - частину дає щіт, але вкідати придеться багато.

Залишок - кідати в віталіті.

Тактіка - біжиш напролом - лов резіст - нова, і далі побіг (до іншої кучі). Як не дибно після нови моби ломляться на тебе (боне валл), нова і хватає їм вже і варвара і експлоужена якщо модні.

Правда є нюанси: влом вертатись і збирати шмот, якщо дефенс слабенький (до 75%), то не спасе і прокачаний по максу армор з сінержі :(.

А математика по армору - +1 на армор дає 10%, а +1 до костяної стіни +15% до армора :) + мороввалк дають +33=330%

Вибач за граматику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ыыыыы ит воз зе мост унридибл пост он борда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чтобы не засорять темку

скинь мне первоисточник

там наверное и другие гайды есть)

просто есть пару нюансов у каждого перса каторые заводят в тупик)

думаю не тока мне будет интересно почитать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нас уже четверо )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я качав просто:

Костяна стріла , Броня Кровний голем та Залізна діва. Пустив голема, прокляв дівою, і монстер сам себе б'є. Стоїш збоку і п'єш житуху, щоб голем не здох. , ну, і періодично стрілою . + варвар чи там лучніца допомагає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

женя тока в ПвП ты недалеко уедеш)

П.С. поетому я играю паладином восновном)

у него тока 2 раскачки и всё)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось казав що зальє діабло 2 русифіковану , я щось нічого не бачив на фтп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сорь забыл совсем)))

будет завтра ьочно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залил

архив diablo2(full)

в архиве: руссификатор+сама игра(3 образа с видео)+патч 1.12

наслаждайтеся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PvP -це що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

игрок против игрока)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

залил

архив diablo2(full)

в архиве: руссификатор+сама игра(3 образа с видео)+патч 1.12

дякую :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сервер может работать со StarCraft-ом =)

рубимся втроем сейчас )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що треба для серверів?? ? (під ФріБСД)

список:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

энтузиазм =)

сначала давай сервер сделаем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Для сервера нада машинка, типу Р3 500 та 512 Озу. ну, і вінта гіг на 20. Там може стати 3 сервера Д'ябла, Варкрафт і Старкрафт.

Якщо щось схоже знайду - то маякну. Або, бажаючі нехай приєднуються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не з ДГ до вас мона буде законектитись ? =)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...