MrVes Опубліковано 28 Січня, 2010 в 13:45 #26 Опубліковано 28 Січня, 2010 в 13:45 +1, я ешо в одноклассниках, но исключительно ради встречи выпускников в этом году (10 лет), а на счёт "багато придурків, гламурних уродів і т.д." я с тобой абсолютно согласен! Дай лінк на профіль ... побачимо коли ти там зарегався Я ж не сказал, что я там только зарегистрировался, я сказал,что я ИЩЩЁ там... К тому же каждый использует этот ресурс по-разному... Мені тільки залишилося порадіти, що ти такий продуманий і заздалегідь зарегався аби не втратити контакти однокласників на 10 річницю.
Masik Опубліковано 28 Січня, 2010 в 14:40 Автор #27 Опубліковано 28 Січня, 2010 в 14:40 +1, я ешо в одноклассниках, но исключительно ради встречи выпускников в этом году (10 лет), а на счёт "багато придурків, гламурних уродів і т.д." я с тобой абсолютно согласен! Дай лінк на профіль ... побачимо коли ти там зарегався Я ж не сказал, что я там только зарегистрировался, я сказал,что я ИЩЩЁ там... К тому же каждый использует этот ресурс по-разному... Мені тільки залишилося порадіти, що ти такий продуманий і заздалегідь зарегався аби не втратити контакти однокласників на 10 річницю. Я очень рад, что ты за меня рад!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.