Перейти до змісту

Скачайте файл на ФТП

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
З мене велечезне дякую і +99999 в репутацію!:)

ты это, думай что пишеш, а то вдруг придётся "за базар отвечать".... кто его знает как выборы закончатся.....

Опубліковано
З мене велечезне дякую і +99999 в репутацію!:)

ты это, думай что пишеш, а то вдруг придётся "за базар отвечать".... кто его знает как выборы закончатся.....

Сначала залить надо, а потом уже посмотрим:D

Опубліковано

ptk Дякую! Чекаю на ФТП:)

la20 Якщо буде потрібно - звернуся!

ПРосто у мене диск з цим піратським лайн*ом..Озвучки нема. лагає, гра не зберігається. ось зара тільки баталії можу створювати на Т80 проти абрамса.

Опубліковано

Ось ще відео цікаве..

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Black Hawk Down

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Для фанатов-летчиков battlefield 2

Мега-битва

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Управляемый UAV, который есть в БФ2
Опубліковано

В мене гра є, але дуужее фігова піратка. Гра не зберігається, через що треба заново все починати, звуків нема і т.д..

Опубліковано

якщо що то звертайтесь, а ше б дали мені доступ до фтп не з датагруп, то воше б мігби приймати замовлення регулярно... :-)

Опубліковано
якщо що то звертайтесь, а ше б дали мені доступ до фтп не з датагруп, то воше б мігби приймати замовлення регулярно... :-)

В такому випаду зможеш скачати цю гру =)) з мене ++++

ninja_blade__repack_._pirat.ca_.rar

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...