Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

требуется любая информация по следующему вопросу : нужен корпус, в котором мать располагается не на правой стенке (если смотреть на корпус спереди), а на левой. хороший пример - корпуса LianLi :

0468033.jpg

но они имеют весьма неудобную, удлиненную компоновку. предпочтителен вариант с верхним расположением БП и более высокий, чем длинный корпус. ширина значения не имеет. для себя я такой корпус сделал еще очень давно на базе кодегена, где конструкция салазок позволила переделать корпус "налево" :

image16.jpg

фото старое, сейчас комп выглядит чуть по-другому, но концепция, я думаю, понятна

подскажите, существует ли что-то подобное заводского изготовления в формате midi-tower? либо полностью симметричный корпус, который бы годился в переделку, как, например, Raidmax Sagittarius

финансовый вопрос не слишком актуален, но хотелось бы уложиться в $150 с корпусом без БП

Опубліковано

В деяких корпусах Cooler Master платформа під мамку зроблена на салазках, при чому салазки є і зліва, і справа, тобто мамку можна перевернути будь як. До того ж задня панель, яка знімається разом з платформою під мамку, зроблена компонентною -- кріплення під блок живлення можна переставляти як вверх корпуса, так і вниз.

100% так зроблені корпуса CoolerMaster Stacker 830/831/832

Опубліковано

Є ще один дуже цікавий корпус -- Silverstone RV02. Там мамка взагалі має унікальне положення. Але пропорції корпуса тобі також не підійдуть -- він довгий.

Опубліковано

Plum, на корпуса Stacker я обращал внимание, но они великоваты - по размеру, скорее Full Tower, чем midi. а конструкция удобная, без слов :ok2:

Zheny@, вполне может подойти. есть какие-то на примете?

Опубліковано

Не зовсім по темі, але не можу не сказати про незвичне рішення з тимчасовим підключенням SATA вінта ззовні корпуса Cooler Master CM 690 II. Мені дуже сподобалось:

cm_05.jpg

Опубліковано
http://www.ngohq.com/home.php?page=article...d&arc_id=37

AeroCool Masstige ATX/BTX Case

ще б знати де прикупити, а так, цілком грамотний.

да, вот такой вариант просто супер, и цена у них приятная. плохо, что у нас продаются только Masstige-25, а они скомпонованы по-другому

Опубліковано
ага, похоже нашелся еще один интересный вариант : Thermaltake Aguila, и в продаже они есть :ok2:

Непоганий варіант, особисто мені не подобається тільки ця безтолкова дверка, яка там не відомо для чого. Від шуму системника і оптичних драйвів вона не захищає, бо на половину з сітки і плюс має величезну дірку між дверкою і курпусом знизу з торця. Був в мене Thermaltake Armor з настільки ж безтолковими "забралами" по боках. Бісили просто жахливо.

До речі, для Armor потрібно було докупляти додатковий BTX набір щоб перекинути мамку на інший бік. Aquila має все в комплекті?

Опубліковано

наборы для Aguila продаются, стоят ~$16, что вполне помещается в бюджет ($95 + $16 получится в сумме). кроме того, внутренняя планка для BTX мне не нужна, может оно и так получится, благо руки растут из нужных мест :smile3: я уже попросил знакомого в Киеве глянуть на этот корпус вживую и отписать мне соображения

а дверцу прийдется просто выкинуть, она действительно бесполезная..

еще нравится то, что USB на верхней крышке - это удобно. и пыльники спереди чистить легко

Опубліковано

Термалтейки в принципі грамотні штуки роблять! Шкода їхніх представників немає в Україні. Є, ніби, але.. я мав з ними справу.. хочуть неміряно.. :(

Опубліковано

Великий асортимент товарів Thermaltake є в каталозі Елетека (www.eletek.ua). Є і Aguila. Питання лише в тому, що в них є насправді в наявності. Кілька разів мав справу з Елетеком, в них краще купувати все на місці, а не заганяти гроші за побачений в каталозі товар, який "ніби є".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...