Перейти до змісту

проблема

PSYHologist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продовження теми про опалення!!... я живу в двох кімнатній квартирі і ситуація складається така що в моїй кімнаті батареї теплі(якщо це можна назвати теплими батареями :P ) і в кухні також теплі, а в залі (знаходиться між кухн і моєю кімнатою) батареї холодні!! :blink:

існує таке поняття як "завоздушені батареї"

для того щоб розвоздушити батареї потрібно піти на 9 поверх і відкрутити кранік щоб вийшло повітря!!!

проблема в тому що на девятому ніхто не живе з минулої весни!!!

підкажіть що робити??!?!? :P

Опубліковано

хватит того, что ты развоздушишь у себя (отвинти или нажми кран Маевского (пимпа на крайней секции батареи сверху) на каждой батарее и дождись пока вместо воздуха потечет вода)

Опубліковано

в мене таких кранів немає!! минулого року ходили до сусідів на 9 щоб випустити повітря!!!

в мене весь під'їзд вирішив писати заяву в міліцію щоб отримати дозвіл суду на вскриття квартири без її власників!!! от класно буде!!! якщо так станеться і їм винесуть двері я представляю лиця власників коли вони повернуться додому!!! і ще ходять слухи що вони вже 7-8 місяців не платять за квартиру!!---

це може стати головним аргументом проти їхніх дверей :ok::):):friday:

Опубліковано
когда придумывали самые чугунные батареи в мире - Маевский еще не родился
:friday:

на самом деле такая пимпа есть, но наверное только у соседей сверху. обматывается сие дело тряпочкой (иначе струя в потолок или, еще хуже, в лицо обеспечена), потом аккуратно нажимается или выкручивается пимпа (смотря от конструкции) и шипит пока водичка не потечет. в идеале это должны делать сами котельщики.. при наличии кого-нить дома разумеется :ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...