Перейти до змісту

Напад на Київську мерію

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Отакі речі творяться:

Сьогодні, 21 січня, біля 12-ї години, хлопці і дівчата з "Автономного спротиву" і "Чорного комітету" на знак протесту проти транспортних проблем і неприбирання вулиць здійснили напад на Київську мерію. Вони забили вхід до установи цвяхами і закидали її димовухами. Затриманих немає.

На місці події розкидали листівки такого змісту:

"Більше року тому чиновники збільшили вартість проїзду в громадському транспорті в 4 рази. Вони обіцяли покращення якості обслуговування, оновлення транспорту, відкриття нових станцій. Але нічого такого не сталося!

Більш того, з січня цього року було скасовано річні проїзні. Йдуть розмови про збільшення вартості жетону в метро до 2,50!

Коли в Києві вдарили морози, ні дороги, ні тротуари не прибирались. Люди падали просто на вулицях.

Чиновники наживаються за наш рахунок!

Вони не дають нам нормально пересуватись містом, громадськість не дозволяє їм нормально існувати!

Нехай чиновник пам'ятає, що за кожним його кроком спостерігають, і жодна антинародна дія не залишиться без адекватної відповіді.

Нехай чиновник пам'ятає, що він не начальник, а слуга народу!"

00656gke.jpg

Деталі тут

http://bilozerska.livejournal.com/212932.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз фоткала Білозерська- значить, це акція радикалів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будемо надіятись що це стане прецендентом і пошириться по всій території країни, ось саме це називається "Не словом а ділом!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еффєктний, але бессмислєнний ход

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз фоткала Білозерська- значить, це акція радикалів.

ну логічно, що не лібералів :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Tolik_lt:

це ніяк не безсмислєнний ход, це вияв того що якась частина населення вже втомилася від безглуздої, аморальної та загниваючої влади. Це можна розцінювати як сигнал владі про те що люди поступово починають переходити від балачок на кухні до дій. Українському чиновнику треба безперестанно нагадувати що саме він слуга народу а не навпаки. І кагбе намікати, що нерадивих слуг могут і пабіть... возможно ногами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли будуть нагадувати таким глупим способом групи пацанчіків- ложила влада. заметуть за хуліганку, на деякий час заспокояться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!!!! Думаю - если народ и дальше в гавно опускать - то как говориться " Низы скоро не смогут жить по старому" , - это млин РЕВОЛЮЦИОННАЯ ситуация. Не сделают выводов могут пойти в ход гранаты :( безнадёжно больных (например раком) очень много и возможно кое кто из них решится на отчаянный шаг. ОЙ! БЕДА БУДЕТ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- ложила влада. заметуть за хуліганку, на деякий час заспокояться.

якщо дії цих двох громадських організацій відображають волю лише самих організацій то да, але якщо народ схвально оцінює цей вчинок, то влада не така й дурна, всі масові волнєнія починаються з якихось прецендентів (так само як з зернинки хліб а з промінчика зоря).

Історія знає приклади коли влада заметала, але переважна більшість народу була на іншому боці. Ульянова-Леніна теж багато ущімляли - 70-ти річні результати всі знають.

Я теперішній стан в Україні зараз саме так оцінюю: Верхи реально нічого не хочуть, а низи вже практично не можуть.

Ситуація мусить змінюватись, такий хаос рано чи пізно повинен припинитись.

*пішов шукати свою будьоновку*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учітєль атєїзма:Ти перебільшуєш, Павлуша, як завжди(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік, в мене складається враження, що ти знаєш якісь потаємні, абсолютно автентичні та бездоганно ефективні шляхи впливу на нашу владу. Поділись ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік, в мене складається враження, що ти знаєш якісь потаємні, абсолютно автентичні та бездоганно ефективні шляхи впливу на нашу владу. Поділись ;)

ні, не потаємні і не автентичні. Я думаю, тут має бути сімбіоз незадоволеної громади і когось на зразок Кличка, чи хто там ще противник космонавтів. Це мають бути часті і постійні акції.При чому більш-менш масові. Шото тіпа як Паніковський Корєйко ловив з фразою "дай мільйон".

Плюс листи, скарги, позови.

При чому це не повинні бути повністю проплачені акції. Багатій може допомогти організаційно, чаєм-кофем-хавчіком, офісом. Якщо усі собі на кухнях і у офісах бурчатимуть, а на демонстрації будуть тіко за гроші малоімущі бігати- значить, не так уже й парить їх ця ситуація. І ніяка вона не революційна.

Воно, канєха, усе не так красіво виглядить, як купа диму і вогню, часу і сил багато займає, але я думаю для влади більш відчутне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...