Перейти до змісту

Хорошо, что мы не на Камчатке...

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
показати де кнопочько виключення звуку?

Я в курсі про кнопочки. Просто мене інше дивує, невже є люди які власне це творять і вважають це великим мистецтвом, а інші - слухачі, яким це дуже сильно подобається? Згально-масова шизофринія.

Опубліковано

ні, таких людей нема. воно створилось само, в нєдрах комп"ютера, путьом случайного вибору звуків і слів. і його ніхто не слухає. он у урси навіть колонок нема.

Опубліковано
Я в курсі про кнопочки. Просто мене інше дивує, невже є люди які власне це творять і вважають це великим мистецтвом, а інші - слухачі, яким це дуже сильно подобається? Згально-масова шизофринія.

не люблю я реп, но все равно: если музыка хоть кому-то нравиться - нельзя ее называться шизофренией или калом, если хочешь чтобы уважали твое мнение - уважай мнение других...

у меня на Камчатке родственники живут, там такое зимой твориться... если найду фото - закину =)

вообщем сканера нету здесь смотрите...

snow_kamch_09.jpg

вот трактор расчищает дорогу, которая скорее всего ведет к дому или подъезду

snow_kamch_00.jpg

а вот дом, 5 этажей вроде, бывает засыпает снегом 2-3 этажа - тогда вход в подъезд будет похож на нору =)

самый кошмар жильцам заваленных этажей, у окна стена снега - причем он на окно не давит, к всеобщему счастью =)

Опубліковано
В Норильске тоже весело
война человека со стихией... я когда-то тоже под такой шквальный ветер попал - два шага вперед - три шага назад и холод =(
Опубліковано

"Навскидку" згадується, що Камчатка (околиці Петропавловська-Камчатського) були найсніжнішими місцями в СРСР. Зимовий мусон на схилах гір "вивалює" основні запаси вологи з океану у вигляді снігу, а в Сибір йде вже сухе повітря (Сибірський антициклон), в результаті чого в районі Єнісею (Алтайського краю?) можливі "чорні" зими майже без снігу при морозах до -40.. Сніг навіть весною не розтає, а.. випаровується за зиму і весну, паводків нема...

Опубліковано

нормальні фотки. При наших теперішніх морозах ще :P б снігу стільки, як в них та того вітру - і всьо, сиди дома і нікуди не виходь...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...