Перейти до змісту

Білайн міняє правила тарифікації

Рекомендовані повідомлення

...тепер матимемо майже похвилинку :(

http://mobile.beeline.ua/ua/news/index.wbp...03-6be3c5be3c9b

Починаю шукати інші варіанти для дзвінків на всі мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото вже накрутили. Тарифікація щосекундна, але тарифікується кожна перша і тридцятьперша секунди кожної хвилини в розмірі половини зазначеної вартості хвилини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тексту написали багато. А по суті я так розумію тарифкація з тридцятої секунди ака Лайф...але ж без плати за з*єднання(треба ж хоча б так відбити-тільки назвати по іншому). Дурять і і не соромляться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоч КиївСтар радує стабільністю і відсутністю плати за з'єднання ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага як в тому роліку - білайнішен підарасен!!! Таріфен залупірт!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Супер МТС хватає по вуха...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останніх кілька днів Білайн закидав СМСками мою дружину, обіцяючи їй гроші майже переможниці якоїсь "гри".

Дружина мала необережність відповісти на їх номер (1010), а вартість таких СМСок більше 7грн.

Тепер щогодини отримує нову СМСку з просьбою продовжити "гру".

Хоча я і розумію, що акція проводиться не самим білайном, а якоюсь контент-компанією. Але враховуючи такі обставини, що СМСки підписані BEELINE, і сайт "гри" теж groshi.beeline.ua, дуже важко повірити у "розвод" від свого оператора.

З усього складається враження, що оператор увійшов у дуже складне фінансове становище і шукає гроші у будь-який спосіб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото вже накрутили. Тарифікація щосекундна, але тарифікується кожна перша і тридцятьперша секунди кожної хвилини в розмірі половини зазначеної вартості хвилини.

Вот это намудили .... так намудили.

"Тарифицируется каждая первая и тридцать первая секунда каждой минуты разговора в размере половины указанной стоимости минуты. Остальные секунды разговора предоставляются бесплатно."

Более Всего мне понравилась фраза " Остальные секунды разговора предоставляются бесплатно" А остальные - это какие. Если сначала берут за пол минуты и потом тоже за пол минуты. ГДЕ ЖЕ ОСТАЛЬНЫЕ :) чёто не понял прикол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на білайн дзвонити, то мені нічого не міняє (тариф Західний), а от на інші оператори... Сказати, що я розчарований, то нічого не сказати... :(

пс: :0028:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По суті замутили плату за з"єднання. Я дуже розчарувався в білайні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Юзаю білайн з моменту його створення. Був і на безлімі і ін.

Власне враження за стільки років-ГАМНЮКИ! Як не крутись і скільки не поповнюй, все одно об*****буть!

5гр за Мб!!!!!??? С*ки!

Зараз номер як другий лише на прийомі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юзаю білайн з моменту його створення.

Оце терпіння :0002:

+1 за таку витримку до даного оператора :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всупереч законодавству Life:) і Beeline ввели 30-ти секундну систему тарифікації мобільних розмов

У зв'язку зі збільшенням інтервалу тарифікації дзвоників оператором Beeline c 1 секунди до 30 секунд на всіх prepaid-тарифних планах Beeline c 21 січня 2010 року ініціативні абоненти оператора оголосили акцію протесту. Вони закликають 21 січня 2010 року з 00:00 до 23:59 всім абонентам Beeline відключити свої телефони і не користуватися послугами оператора. Учасники акції повинні «не робити вихідні дзвоники, не приймати вхідні дзвінки, не відправляти і не приймати SMS/MMS, не користуватися мобільним інтернетом, не поповнювати рахунок у цей день». Абонентам, що знаходяться за межами України, рекомендується на день відмовитися від роумінгу.

У відозві говориться, що метою акції є: «Скасування суперечливого українському законові “Про телекомунікації” від 18.11.2003 № 1280-IV і Наказу Держкомзв'язку від 20.08.2003 №152 «Про встановлення одиниць обліку часу телефонних розмов і телеграфних повідомлень», у зв'язку з вступом у силу Закону України №556–1V від 20 лютого 2003 р. «Про внесення змін у статтю 12 Закону України «Про зв'язок» незаконного принципу тарифікації. Повернення від тридцятисекундної і збереження прозорої посекундної тарифікації».

У випадку якщо тарифікація залишиться 30-секундної, організатори акції планують її проведення щотижня аж до повного повернення до посекундної тарифікації. До цього 30-секундну тарифікацію p 23 лютого 2009 року ввів life:), головний конкурент Beeline, при чому ніякі звернення до НКРЗ і громадськості не набули дії - оператор залишилася при своєму.

Петро ПАТЛАТИЙ

(с)

сам був довгий час абонентом лайфа:( але останнім часом його новоедення почали діставати, почали зі своїх абонентів лохів робити... В білайні мабуть те саме робиться... Тому купив собі за 10 грн МТС вільний, і потехеньку буду спригувати з того лохооператора

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(с)

сам був довгий час абонентом лайфа:( але останнім часом його новоедення почали діставати, почали зі своїх абонентів лохів робити... В білайні мабуть те саме робиться... Тому купив собі за 10 грн МТС вільний, і потехеньку буду спригувати з того лохооператора

Та не скажу, що вже Білайн лохотронить - да те, що вони ввели по 30 секунд - згідний це наглість, але пока я незбираюсь переходити з Білайна - в мене тариф "АЛЛО Білайн" і їм повністю задоволений:

8cde5101c42f.gif

Подобається те, що доплата якщо дзвонять з інших операторів по 35 коп., СМС 7 коп. (на відміну від інших операторів де 35 коп. (в більшості)) і те, що між Білайнами 7 коп. за першу хвилину тільки, далі безкоштовно.

А щоб телефонувати на інші оператори - для цього є інші сім (київстар, мтс, utel)

Купив якось собі на днях - life - сплошний лохотрон - тільки взяв заради того, що на 3 абоненти можна телефонувати без поповнень (але взяв його на 3 місяці поки не відключать вихідні дзвінки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на цей тарифний план "Алло білайн" можна перейти чи треба купляти новий стартовий пакет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Tifost:

З 21.01.2010 змінюється тарифікація всіх тарифних планів для pre-paid абонентів, окрім тарифних планів «Максимальний», «Максимальний Лайт» та «Максимальний Голд». (це безліміти)

Так що дурять тебе на кожній півхвилині, як усіх, єдиний плюс цього тарифа - мінімальна накрутка при дзвінках на сам білайн. Я, як бувший користувач 29 (дешево на всі мережі) приєднався до акції з того момету, як ці полосаті жлоби стали і телефонію відключати, коли на рахунку - нуль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...