Перейти до змісту

Куплю відеокарту GeForce GTX275

Plum

Рекомендовані повідомлення

Куплю відеокарту GeForce GTX 275, 896 або 1972 Мб. Бажано щось на зразок Palit з кулером тихішим за стокову турбінку або Gigabyte з серії Ultra Durable, де завдяки перепроектованій схемі живлення і підібраним компонентам стоковий кулер працює на менших обертах. Розгляну і варіанти з встановленим водяним охолодженням (залежно від ціни).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На разі можу запропонувати таке:

Zotac ZT-275E3KG-FSP BOX PCI-Express 2.0 GTX 275 896MB GDDR3 448bit, HDTV, HDCP, Fansink, Dual DVI - 269$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна на разі завищена, місяць тому схожу відяшку (принаймні від Palit) можна було купити за $242. Зачекаю, поки почнеться масова післясвяткова робота поставщиків і ціна опуститься.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачаюсь, шо вставляю свої 5 коп., але трохи неправильно порівнювати Palit та Zotac. продукція останніх явно відзначається вищою якістю, а за неї як відомо треба платити. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вiдеоадаптер Gygabyte GV-N275UD-896I nVIDIA; GTX 275; 896MB;448Bit; GDDR3; 660MHz/2400MHz; 2xDual-linkDVI-I; Fansink; UD

додати до кошику

Артикул: GV-N275UD-896IBOX

Наявність: є

Ціна: $267.00

Про фірму виробника говорити не треба. Всі знають. Крім того, дана версія UD (Ultra Durable). Ціна, цілком Адекватна. (на мою думку) Це вам не Palit...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще асус такий за 259$, якщо вже ми тут про виробників.)

SVGA ASUS PCIex-ENGTX275/2DI/896M, DDR III, 633/2268, 448bit, 2xDVI/HDMI, Retail

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вже говорити про виробників, то Palit карти не виготовляє, а продає ті, що виготовлені потужностями nVidia, тільки комплектує їх власними двохвентиляторними кулерами, які до того ж суттєво тихіші, ніж референсна турбінка. А от Gigabyte виготовляє карти сам, до того ж розводка "хвоста" карти, де знаходиться система живлення, в Gigabyte серії Ultra Durable відрізняється від референса, і тести кажуть що в кращий бік, до того ж кулер там працює на менших обертах. Хто виготовляє карти для Zotac -- не знаю, але судячи з тестів кулер там референсний і працює на таких же обертах як референсна карта, а отже це не саме тихе рішення.

Як би там не було, на разі я розглядатиму варіанти в межах 240-245 уо (якщо мова йде про карти з повітряним охолодженням).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варіант в ПП

відповів в ПП

P.S. Своє відео Davids нажаль вже продав (Zotac GTX285 AMP! за цікаву ціну, дешевше ніж тут пропонують GTX 275), тому все ще актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VC ZOTAC GTX 275 896Mb 448-bit 633/2286, Fansink , HDCP, DUAL DVI - 258 y.o.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VC ZOTAC GTX 275 896Mb 448-bit 633/2286, Fansink , HDCP, DUAL DVI - 258 y.o.

В пості #7 я писав:

Як би там не було, на разі я розглядатиму варіанти в межах 240-245 уо (якщо мова йде про карти з повітряним охолодженням).

258 це трохи більше, ніж 245

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VC Asus GeForce ENGTX275/HTDI/896MD3 GTX 275 896DDR3, 448bit, 633MHz/2.268GHz , PCIexp2.0, HDCP, HDTV, TV-out, D-Sub, DVI або VC Palit GTX275 896M DDR3 448B DUAL-DVI GeForce GTX275 896Mb DD3 PCIexp2.0, HDTV, TV-out, 2xDVI проте ціна ніяк не може бути 245, мінімум 255 у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогодні маю вже пропозиції на таку картку по ціні дешевше, ніж 240 доларів. Чекаю лише тому, що до понеділка мають уточнити доступність картки від Gigabyte з 1792 МБ пам'яті (серія Ultra Durable) за $250

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...